Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

1954 Kelkit Hürriyetspor’umuz Zorlu Karşıyaka’ya Deplasmanından Puan Alamadı.

Spor 18.11.2023 - 19:27, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15503+ kez okundu.
 

1954 Kelkit Hürriyetspor’umuz Zorlu Karşıyaka’ya Deplasmanından Puan Alamadı.

Tff 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden temsilcimiz ilk yarıda maçın ilk 10 dakikasında yediği goller ile 2-0 mağlup oldu.
Maç önü yoğun yağmur  yağması ile İzmir Alsancak Mustafa Denizli stadyumunun zemini oldukça ağırlaştı, ağır bir zeminde oynanan maçın  7. Dakkasında İzmir temsilcisi , yıllardır süper ligde izlediğimiz Adem Büyük ile 1-0 öne geçti , golden 3 dakika sonra ev sahibi ekibin kullandığı korner atışında ters bir vuruşla topu kendi ağlarımıza gönderen Batuhan Uçan , skorun 2-0 ‘a  gelmesine sebep oldu. Kalesinde şok 2 gol gören temsilcimiz ikinci şoku en skorer oyuncumuz Muhammet Yılmaz’ın sakatlanması ile yaşadı. (Dakika:24). Maçın 35. Dakikasında Temsilcimizi umutlandıran olay Adem Büyük’ün Kırmızı kart görmesiydi. Yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynayan ev sahibi ekip , yakaladığı skor avantajını  koruma amacına büründü. Özellikle ikinci yarı  oyun  hakimiyetini ele alsakda skoru değiştirecek son vuruşlarda etkisiz kaldık mücadelenin 70. Dakikasında Karşıyaka spor kulübü  penaltı kazandı , penaltıyı kalecimiz kurtardı , müsabakada başka gol olmayınca, temsilcimiz zorlu deplasmandan puansız döndü . Temsilcimiz Ligin 12. Haftasında evimizde Eskişehir temsilcisi Anadolu üniversitesi’ni ağırlayacak                      ATİLLA UÇAN
Tff 3. Lig 2. Grup ta mücadele eden temsilcimiz ilk yarıda maçın ilk 10 dakikasında yediği goller ile 2-0 mağlup oldu.

Maç önü yoğun yağmur  yağması ile İzmir Alsancak Mustafa Denizli stadyumunun zemini oldukça ağırlaştı, ağır bir zeminde oynanan maçın  7. Dakkasında İzmir temsilcisi , yıllardır süper ligde izlediğimiz Adem Büyük ile 1-0 öne geçti , golden 3 dakika sonra ev sahibi ekibin kullandığı korner atışında ters bir vuruşla topu kendi ağlarımıza gönderen Batuhan Uçan , skorun 2-0 ‘a  gelmesine sebep oldu.

Kalesinde şok 2 gol gören temsilcimiz ikinci şoku en skorer oyuncumuz Muhammet Yılmaz’ın sakatlanması ile yaşadı. (Dakika:24).
Maçın 35. Dakikasında Temsilcimizi umutlandıran olay Adem Büyük’ün Kırmızı kart görmesiydi.
Yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynayan ev sahibi ekip , yakaladığı skor avantajını  koruma amacına büründü.
Özellikle ikinci yarı  oyun  hakimiyetini ele alsakda skoru değiştirecek son vuruşlarda etkisiz kaldık mücadelenin 70. Dakikasında Karşıyaka spor kulübü  penaltı kazandı , penaltıyı kalecimiz kurtardı , müsabakada başka gol olmayınca, temsilcimiz zorlu deplasmandan puansız döndü .

Temsilcimiz Ligin 12. Haftasında evimizde Eskişehir temsilcisi Anadolu üniversitesi’ni ağırlayacak

                     ATİLLA UÇAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.