Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti’den anjiyo açıklaması

Gümüşhane 26.08.2023 - 08:30, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3267+ kez okundu.
 

AK Parti’den anjiyo açıklaması

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı son günlerde yerel basında gündem olan Anjiyo ünitesinin ihalesinin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacağını, hastanedeki Anjiyo Ünitesi yerinin projesinin de tamamlandığını açıkladı.
Geçtiğimiz günlerde Olay Gazetesi’nin anjiyo ünitesiyle ilgili “Gümüşhane Gümüşhane olalı böyle sahipsizlik görmedi” başlıklı manşetine istinaden yapılan açıklamada habere konu olan Anjiyo ünitesi kurulmasına yönelik talebin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 15.11.2022 tarih ve 95796091-449-658 sayılı yazlı ile Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne iletildiği, gelen cevap ile de Gümüşhane’nin ulaşım, sevk, iklim durumu ve hasta mağduriyetleri göz önüne alınarak Gümüşhane Devlet Hastanesine anjiyografi ünitesinin kurulması uygun görüldüğü hatırlatıldı.   Bunun ardından Sağlık Bakanlığı’nın Gümüşhane Devlet Hastanesine Anjiyografi Ünitesi kurulmasını yatırım programına alarak ihale sürecini başlattığı kaydedilen açıklamada, “Anjiyografi Cihaz Alım ihalesinin iptali kesinlikle söz konusu değildir. Anjiyografi cihaz alım ihalesi Sağlık Bakanlığımız tarafından merkezi alım kapsamında yapılacak olup, ihale süreci devam etmektedir. Devam eden bu süreç içerisinde Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz de Gümüşhane Devlet Hastanesinde kurulması planlanan Anjiyo Ünitesi yerinin projesini tamamlamıştır. Şunu belirtmek isteriz ki Gümüşhane Devlet Hastanesine Anjiyo ünitesi kurulması için süreç AK Parti İl Başkanlığımız ve Milletvekilimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir” denildi. “Sahipsiz Gümüşhane” söylemini asla kabul etmedikleri, Gümüşhane’nin hiçbir dönem böyle bir ithamı hak etmediği, en üst düzeyde destek ve ilgi gördüğü kaydedilen edilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Gümüşhane sahipsiz değildir. Halkımız müsterih olsun, biz buradayız. Her zaman olduğu gibi Gümüşhane ve Gümüşhane halkı ile ilgili atılması gereken adımları atıyoruz, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. AK Parti ailesi olarak milletvekilimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde var gücümüzle gece gündüz demeden çalışmayı sürdürerek Gümüşhane’mizin hak ettiği hizmeti almaya devam etmesini temin edeceğiz.”
AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı son günlerde yerel basında gündem olan Anjiyo ünitesinin ihalesinin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacağını, hastanedeki Anjiyo Ünitesi yerinin projesinin de tamamlandığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Olay Gazetesi’nin anjiyo ünitesiyle ilgili “Gümüşhane Gümüşhane olalı böyle sahipsizlik görmedi” başlıklı manşetine istinaden yapılan açıklamada habere konu olan Anjiyo ünitesi kurulmasına yönelik talebin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 15.11.2022 tarih ve 95796091-449-658 sayılı yazlı ile Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne iletildiği, gelen cevap ile de Gümüşhane’nin ulaşım, sevk, iklim durumu ve hasta mağduriyetleri göz önüne alınarak Gümüşhane Devlet Hastanesine anjiyografi ünitesinin kurulması uygun görüldüğü hatırlatıldı.

 

Bunun ardından Sağlık Bakanlığı’nın Gümüşhane Devlet Hastanesine Anjiyografi Ünitesi kurulmasını yatırım programına alarak ihale sürecini başlattığı kaydedilen açıklamada, “Anjiyografi Cihaz Alım ihalesinin iptali kesinlikle söz konusu değildir. Anjiyografi cihaz alım ihalesi Sağlık Bakanlığımız tarafından merkezi alım kapsamında yapılacak olup, ihale süreci devam etmektedir. Devam eden bu süreç içerisinde Çevre Şehircilik İl Müdürlüğümüz de Gümüşhane Devlet Hastanesinde kurulması planlanan Anjiyo Ünitesi yerinin projesini tamamlamıştır. Şunu belirtmek isteriz ki Gümüşhane Devlet Hastanesine Anjiyo ünitesi kurulması için süreç AK Parti İl Başkanlığımız ve Milletvekilimiz tarafından titizlikle takip edilmektedir” denildi.

“Sahipsiz Gümüşhane” söylemini asla kabul etmedikleri, Gümüşhane’nin hiçbir dönem böyle bir ithamı hak etmediği, en üst düzeyde destek ve ilgi gördüğü kaydedilen edilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Gümüşhane sahipsiz değildir. Halkımız müsterih olsun, biz buradayız. Her zaman olduğu gibi Gümüşhane ve Gümüşhane halkı ile ilgili atılması gereken adımları atıyoruz, bundan sonra da atmaya devam edeceğiz. AK Parti ailesi olarak milletvekilimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde var gücümüzle gece gündüz demeden çalışmayı sürdürerek Gümüşhane’mizin hak ettiği hizmeti almaya devam etmesini temin edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.