Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Çimen'den Eleştirilere Cevap!

Siyaset 25.04.2024 - 18:37, Güncelleme: 25.04.2024 - 18:37 2859 kez okundu.
 

Başkan Çimen'den Eleştirilere Cevap!

Gümüşhane eski Belediye Başkanı Ercan Çimen hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
Yaptıgı basin toplantısını "gerçek bilginin toplumla paylasılması" teması olarak tanımlayan Çimen 31 mart 2024  seçimlerinde sandıga giden tüm Gümüşhane'lilere teşekkür etti. Denetleme raporları Gümüşhane Defterdarlığında mevcuttur diyen Çimen hiçbir şekilde kripto hesaplarla ilgili bir işlem yapılmamıstır.Bunu yapanların amaçlarının 'hukuktan değil gazete manşetlerinden medet ummaktır' diye konuştu. Başkan Çimen Sayıştay denetiminide ivedilikle beklediklerini belirterek ''İftiracı,belgesiz,dayanaksız karalama amaçlı müfterileride kamuoyunun vicdanına havale ediyorum.Öte yandan seçim çalışmaları boyunca Cumhur ittifakı ruhuyla hareket edip bu pervasız söylemleri duymamaya gayret gösterdik.Artık herkes ettiği lafın nereye gittiğini iyi bilmeli, oturduğu makamın ağırlığı ve sorumluluğuna uygun tavırlar sergilemelidir."diye konuştu. Başkan konuşmasında "yatırımları yoktan sebeplerle,itham edici tavırlarla kapatmanın mantıga sığar yanı yok.Seçim bitti iftira atma bahane bulma şikayet etme devri kapandı." ifadelerine yer verdi. Belediye'nin borçlarıyla ilgili bilgi kirliliği olduğunu ve sokaklarda değişik rakamların konuşulduğunu belirten Çimen 29 mart itibariyle Mali Hizmetlerden aldığı bilgileri paylaştı.Çimen 5-10 yıl uzun vadeli borçlarının İller Bankasına 49 milyon, Halk Bankasına 18 milyon, vergi dairesine 3.8 milyon, SGK'ye 6.6 milyon olduğunu kısa vadeli borçların ise elektrik faturalarının 8 milyon, piyasa borcu 80 milyon civarında olduğu buna karşın su,emlak vergisi gibi alacaklarıninda 20 milyon TL ve üzeri olduğunu ifade etti. Sonuç olarak Belediye'yi 165 milyon TL borçlu bıraktıklarını söyledi. Son olarak ''Belediyecilik zor iştir.Kaynak bulma konusunda Başer'e kolaylıklar diliyorum. Milletimizin meşajını aldık. Aşk ile yeniden yeni bir enerji ve sinerjiyle çalışmaya devam edeceğiz." ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.
Gümüşhane eski Belediye Başkanı Ercan Çimen hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Yaptıgı basin toplantısını "gerçek bilginin toplumla paylasılması" teması olarak tanımlayan Çimen 31 mart 2024  seçimlerinde sandıga giden tüm Gümüşhane'lilere teşekkür etti.


Denetleme raporları Gümüşhane Defterdarlığında mevcuttur diyen Çimen hiçbir şekilde kripto hesaplarla ilgili bir işlem yapılmamıstır.Bunu yapanların amaçlarının 'hukuktan değil gazete manşetlerinden medet ummaktır' diye konuştu.


Başkan Çimen Sayıştay denetiminide ivedilikle beklediklerini belirterek ''İftiracı,belgesiz,dayanaksız karalama amaçlı müfterileride kamuoyunun vicdanına havale ediyorum.Öte yandan seçim çalışmaları boyunca Cumhur ittifakı ruhuyla hareket edip bu pervasız söylemleri duymamaya gayret gösterdik.Artık herkes ettiği lafın nereye gittiğini iyi bilmeli, oturduğu makamın ağırlığı ve sorumluluğuna uygun tavırlar sergilemelidir."diye konuştu.


Başkan konuşmasında "yatırımları yoktan sebeplerle,itham edici tavırlarla kapatmanın mantıga sığar yanı yok.Seçim bitti iftira atma bahane bulma şikayet etme devri kapandı." ifadelerine yer verdi.


Belediye'nin borçlarıyla ilgili bilgi kirliliği olduğunu ve sokaklarda değişik rakamların konuşulduğunu belirten Çimen 29 mart itibariyle Mali Hizmetlerden aldığı bilgileri paylaştı.Çimen 5-10 yıl uzun vadeli borçlarının İller Bankasına 49 milyon, Halk Bankasına 18 milyon, vergi dairesine 3.8 milyon, SGK'ye 6.6 milyon olduğunu kısa vadeli borçların ise elektrik faturalarının 8 milyon, piyasa borcu 80 milyon civarında olduğu buna karşın su,emlak vergisi gibi alacaklarıninda 20 milyon TL ve üzeri olduğunu ifade etti. Sonuç olarak Belediye'yi 165 milyon TL borçlu bıraktıklarını söyledi.


Son olarak ''Belediyecilik zor iştir.Kaynak bulma konusunda Başer'e kolaylıklar diliyorum. Milletimizin meşajını aldık. Aşk ile yeniden yeni bir enerji ve sinerjiyle çalışmaya devam edeceğiz." ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
kamil erdoğan
(26.04.2024 13:42 - #384)
yahu g.haneyi hep satsak 165 trilyon edermi.hiç mi ALLAH korkunuz yok.kim ödeyecek bu borcu.gelen düşünsün değilmi.yazıklar olsun
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.