Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Doğan İstifa Etti

Spor 02.08.2023 - 22:30, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14941+ kez okundu.
 

Başkan Doğan İstifa Etti

TFF 3.lig ekiplerinden Temscilimiz 1954 Kelkit Belediyespor Kulüp Başkanı Muammer Doğan, istifa ettiğini açıkladı.
Başkan Doğan İstifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Başkan Doğan,3 sezondur kulüp başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatarak,   “ Kelkit Spor Camiasının Dikkatine; 3 sezondur büyük bir onur ve gururla yürütmüş olduğum 1954 Kelkit Belediye Spor yönetim kurulu başkanlığından gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.  Görev yaptığım süre boyunca gece gündüz demeden Kelkit’imizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen her şeyi yapmanın verdiği manevi huzurla bayrağı yeni yöneticilere bırakmanın zamanı geldiğine inanıyorum. Kelkit Belediyespor bayrağını daha yukarılara çıkaracak yeni yönetimin her zaman destekçisi olacağımın bilinmesini isterim. Görev yaptığım süre boyunca her zaman maddi manevi destekçimiz olan Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz Nas’a, Kelkit’imizin gururu Emicemiz Sayın Aydın Doğan’a, Bir önceki dönem milletvekilimiz Sayın Cihan Pektaş’a, Türkiye Kay Kay Federasyonu Başkanı hemşerimiz Sayın Metin Ayvazoğlu’na, Ülkemizin dört bir yanında ticari hayatını devam ettirip her destek talep ettiğimizde bizi geri çevirmeyen iş insanı hemşerilerimize, beraber yol yürüdüğümüz ve mücadele ettiğimiz Teknik Direktörlerimiz Ulaş Ulusan, Atılay Canel, Turgay Karatekin ve Hicabi Albayrak Hoca ile ekiplerine, yaz kış demeden her zaman bizi destekleyen cefakar taraftarımıza, yine 3 sezon boyunca farklı zamanlarda yönetimimizde yer alan tüm yönetici arkadaşlarıma, Kulübümüzden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Kelkit Halkına, Canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu bayrak değişiminin 1954 Kelkit Belediye sporumuzu daha ileriye taşıyacağına inanıyor, bu vesile ile tüm Kelkit spor camiasına saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
TFF 3.lig ekiplerinden Temscilimiz 1954 Kelkit Belediyespor Kulüp Başkanı Muammer Doğan, istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Doğan İstifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Başkan Doğan,3 sezondur kulüp başkanlığı görevini sürdürdüğünü hatırlatarak,

 

“ Kelkit Spor Camiasının Dikkatine; 3 sezondur büyük bir onur ve gururla yürütmüş olduğum 1954 Kelkit Belediye Spor yönetim kurulu başkanlığından gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.  Görev yaptığım süre boyunca gece gündüz demeden Kelkit’imizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen her şeyi yapmanın verdiği manevi huzurla bayrağı yeni yöneticilere bırakmanın zamanı geldiğine inanıyorum. Kelkit Belediyespor bayrağını daha yukarılara çıkaracak yeni yönetimin her zaman destekçisi olacağımın bilinmesini isterim. Görev yaptığım süre boyunca her zaman maddi manevi destekçimiz olan Kelkit Belediye Başkanı Sayın Aziz Nas’a, Kelkit’imizin gururu Emicemiz Sayın Aydın Doğan’a, Bir önceki dönem milletvekilimiz Sayın Cihan Pektaş’a, Türkiye Kay Kay Federasyonu Başkanı hemşerimiz Sayın Metin Ayvazoğlu’na, Ülkemizin dört bir yanında ticari hayatını devam ettirip her destek talep ettiğimizde bizi geri çevirmeyen iş insanı hemşerilerimize, beraber yol yürüdüğümüz ve mücadele ettiğimiz Teknik Direktörlerimiz Ulaş Ulusan, Atılay Canel, Turgay Karatekin ve Hicabi Albayrak Hoca ile ekiplerine, yaz kış demeden her zaman bizi destekleyen cefakar taraftarımıza, yine 3 sezon boyunca farklı zamanlarda yönetimimizde yer alan tüm yönetici arkadaşlarıma, Kulübümüzden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen büyük Kelkit Halkına, Canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu bayrak değişiminin 1954 Kelkit Belediye sporumuzu daha ileriye taşıyacağına inanıyor, bu vesile ile tüm Kelkit spor camiasına saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.