Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bursa’daki Badminton Turnuvasında Erzincan Farkını Gösterdi

Spor 29.11.2023 - 13:05, Güncelleme: 30.11.2023 - 08:36 13330+ kez okundu.
 

Bursa’daki Badminton Turnuvasında Erzincan Farkını Gösterdi

Bursa’daki Badminton Turnuvasında Erzincan Farkını Gösterdi. 5 branşın 3 ünde final oynayan Erzincanlı sporcular 2 Şampıyonluk 1 de ikincilik almışlardır.
Bursa ilinde  23-27 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılan 13 yaş altı Türkiye Şampıyonasına 50 ilden Toplam 870 sporcu 291 kulüp Kulüp katılmıştır. 5 gün süren müsabakalar sonucu  Erzincan'lı sporcular 5 kategoride oynanan Badminton branşının 3 kategorisinde final oynayıp 2 sinde Şampiyon birindede  Türkiye 2.cisi olmuşlardır. Kulüp puanlamasında ise Türk Telekom Spor kulübü Türkiye ikincisi olmuştur alınan sonuçlar ise şunlardır : Tek erkekler kategorisinde: Kağan Erçetin Türkiye Şampıyonu. Tek bayanlar Kategorisinde: Hazal Bengisu Keskin Türkiye 2.cisi Karışık çiftler Kategorisinde: Kağan Erçetin Hazal Bengisu Keskin Türkiye Şampiyonu olmuşlardır. Yarışmayla ilgili bilgi veren Antrenörlerimiz Murad SÖNMEZ ve Uğur ERÇETİN; "Şükürler olsun istediğimiz dereceleri alarak hedefimize ulaştık. Yaşı daha küçük olan  sporcularımızıda bu yarışmada tecrübe kazandırmak için götürmüştük. Onlarda güzel maçlar çıkardılar. Geleceğin uluslararası başarılar getirecek çocuklarını tespit ederek bir planlama yapıp o doğrultuda çalışacağız. Bu çalışmalarda bize desteklerini esirgemeyen Erzincan Valiliğimize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübüne ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübüne çok teşekkür ederiz" HaberKelkit Yönetimi olarak genç sprorcularımızı tebrik ediyoruz.
Bursa’daki Badminton Turnuvasında Erzincan Farkını Gösterdi. 5 branşın 3 ünde final oynayan Erzincanlı sporcular 2 Şampıyonluk 1 de ikincilik almışlardır.

Bursa ilinde  23-27 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılan 13 yaş altı Türkiye Şampıyonasına 50 ilden Toplam 870 sporcu 291 kulüp Kulüp katılmıştır. 5 gün süren müsabakalar sonucu  Erzincan'lı sporcular 5 kategoride oynanan Badminton branşının 3 kategorisinde final oynayıp 2 sinde Şampiyon birindede  Türkiye 2.cisi olmuşlardır. Kulüp puanlamasında ise Türk Telekom Spor kulübü Türkiye ikincisi olmuştur alınan sonuçlar ise şunlardır :

Tek erkekler kategorisinde:

Kağan Erçetin Türkiye Şampıyonu.

Tek bayanlar Kategorisinde:

Hazal Bengisu Keskin Türkiye 2.cisi

Karışık çiftler Kategorisinde:

Kağan Erçetin

Hazal Bengisu Keskin

Türkiye Şampiyonu olmuşlardır.

Yarışmayla ilgili bilgi veren Antrenörlerimiz Murad SÖNMEZ ve Uğur ERÇETİN;

"Şükürler olsun istediğimiz dereceleri alarak hedefimize ulaştık. Yaşı daha küçük olan  sporcularımızıda bu yarışmada tecrübe kazandırmak için götürmüştük. Onlarda güzel maçlar çıkardılar. Geleceğin uluslararası başarılar getirecek çocuklarını tespit ederek bir planlama yapıp o doğrultuda çalışacağız. Bu çalışmalarda bize desteklerini esirgemeyen Erzincan Valiliğimize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğümüze, sporcularımızın kulüpleri olan Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübüne ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübüne çok teşekkür ederiz"

HaberKelkit Yönetimi olarak genç sprorcularımızı tebrik ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.