Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Direksiyon Kilitlenince Dereye Uçtu

Gümüşhane 16.05.2023 - 14:55, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2671+ kez okundu.
 

Direksiyon Kilitlenince Dereye Uçtu

Giresun’un Bulancak ilçesi Pazarsuyu yolu üzerinde özel bir araç kullanan Cavit Gürsoy idaresindeki araç direksiyon kilitlenmesi sonucunda dereye uçtu.
Dereye uçan araçta şoför Cavit Gürsoy eşi Hayriye Gürsoy ve torunu olduğu ileri sürülen Tunahan Gürsoy için zamanla yarış başladı.   İŞ MAKİNASI DEVREYE GİRDİ Dere debisinin yüksek olması dolayısıyla çekicinin ulaşamadığı noktaya iş makinesi ulaşabildi. Kepçe operatörü kahramanca ilerleyerek   araç içerisinde kurtarılmayı bekleyen 3 kişiyi dereden sağ salim çıkarabilmeyi başardı. Olay bölgesine ambulans ve jandarma ekipleri de sevk edilirken yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  Olay bölgesinde bulunan vatandaşlardan Mehmet Pekdemir, " Araç dereye düştükten sonra hemen yetkilileri aradık. Çok geçmeden hemen geldiler ve büyük bir ivedilikle araçta bulunanları çıkardılar" ifadelerini kullandı.
Giresun’un Bulancak ilçesi Pazarsuyu yolu üzerinde özel bir araç kullanan Cavit Gürsoy idaresindeki araç direksiyon kilitlenmesi sonucunda dereye uçtu.

Dereye uçan araçta şoför Cavit Gürsoy eşi Hayriye Gürsoy ve torunu olduğu ileri sürülen Tunahan Gürsoy için zamanla yarış başladı.

 

İŞ MAKİNASI DEVREYE GİRDİ

Dere debisinin yüksek olması dolayısıyla çekicinin ulaşamadığı noktaya iş makinesi ulaşabildi. Kepçe operatörü kahramanca ilerleyerek   araç içerisinde kurtarılmayı bekleyen 3 kişiyi dereden sağ salim çıkarabilmeyi başardı. Olay bölgesine ambulans ve jandarma ekipleri de sevk edilirken yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.  Olay bölgesinde bulunan vatandaşlardan Mehmet Pekdemir, " Araç dereye düştükten sonra hemen yetkilileri aradık. Çok geçmeden hemen geldiler ve büyük bir ivedilikle araçta bulunanları çıkardılar" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.