Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fettahoğlu Genel Müdür oldu

Gümüşhane 11.03.2023 - 21:14, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2551+ kez okundu.
 

Fettahoğlu Genel Müdür oldu

Gümüşhaneli başarılı bürokratlardan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü oldu.
Daha önce Ders Kitapları ve Yayımlar Daire Başkanı olarak görev yaparken 17 Aralık 2021 tarihinde Trabzon'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fettahoğlu, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmişti.   Bugüne kadar görev yaptığı her yerde örnek çalışmalara imza atan hemşehrimiz Fettahoğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü olarak görevlendirildi.    Yeni görevine hemen başlayacak olan Fettahoğlu’nun atama kararnamesinin önümüzdeki günlerde Resmi Gazete’de yayımlanması bekleniyor. Fettahoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.   Hüseyin Burak Fettahoğlu kimdir? 1979 yılında Gümüşhane İli Kelkit İlçesinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini 19 Mayıs Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimini Erzincan üniversitesinde tamamlayan Fettahoğlu Evli ve üç çocuk babasıdır. 2002 yılında mesleğe öğretmen olarak başlayan Burak Fettahoğlu Gümüşhane ilinde birçok farklı okul ve kurumda yöneticilik görevlerinde bulundu. 2014 - 2017 yılları arasında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Fettahoğlu, 2017 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yaparken 17.12.2021 tarihinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, 10.03.2023 tarihinde de Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne atandı.
Gümüşhaneli başarılı bürokratlardan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü oldu.

Daha önce Ders Kitapları ve Yayımlar Daire Başkanı olarak görev yaparken 17 Aralık 2021 tarihinde Trabzon'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fettahoğlu, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmişti.

 

Bugüne kadar görev yaptığı her yerde örnek çalışmalara imza atan hemşehrimiz Fettahoğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü olarak görevlendirildi. 

 

Yeni görevine hemen başlayacak olan Fettahoğlu’nun atama kararnamesinin önümüzdeki günlerde Resmi Gazete’de yayımlanması bekleniyor.

Fettahoğlu’na yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Hüseyin Burak Fettahoğlu kimdir?

1979 yılında Gümüşhane İli Kelkit İlçesinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini 19 Mayıs Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimini Erzincan üniversitesinde tamamlayan Fettahoğlu Evli ve üç çocuk babasıdır.

2002 yılında mesleğe öğretmen olarak başlayan Burak Fettahoğlu Gümüşhane ilinde birçok farklı okul ve kurumda yöneticilik görevlerinde bulundu.

2014 - 2017 yılları arasında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunan Fettahoğlu, 2017 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı olarak görev yaparken 17.12.2021 tarihinde Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine, 10.03.2023 tarihinde de Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.