Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Genel Müdür Fettahoğlu baba ocağında

Gümüşhane 19.06.2023 - 10:11, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2793+ kez okundu.
 

Genel Müdür Fettahoğlu baba ocağında

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü hemşehrimiz Hüseyin Burak Fettahoğlu, memleketi Gümüşhane’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Gün içerisinde düzenlenen karne törenine katıldıktan sonra beraberinde Belediye Başkanı Ercan Çimen ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’la Halk Eğitimi Merkezine bağlı kurs merkezini ziyaret eden Fettahoğlu, kurs sınıflarında öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerlerle bir araya gelerek hayat boyu öğrenme faaliyetleri hakkındaki görüşlerini aldı.   Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Genel Müdür Fettahoğlu, tüm vatandaşları halk eğitimi merkezlerindeki kurslara davet ederek, çalışmalarda emeği geçen idareci, öğretmen, usta öğretici ve kurum personeline teşekkür etti.
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü hemşehrimiz Hüseyin Burak Fettahoğlu, memleketi Gümüşhane’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Gün içerisinde düzenlenen karne törenine katıldıktan sonra beraberinde Belediye Başkanı Ercan Çimen ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’la Halk Eğitimi Merkezine bağlı kurs merkezini ziyaret eden Fettahoğlu, kurs sınıflarında öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerlerle bir araya gelerek hayat boyu öğrenme faaliyetleri hakkındaki görüşlerini aldı.

 

Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Genel Müdür Fettahoğlu, tüm vatandaşları halk eğitimi merkezlerindeki kurslara davet ederek, çalışmalarda emeği geçen idareci, öğretmen, usta öğretici ve kurum personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.