Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüş farklı yenildi: 1-5

Spor 30.04.2023 - 22:35, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14743+ kez okundu.
 

Gümüş farklı yenildi: 1-5

Grubumuzda şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi ekip Alagöz Holding Iğdırspor FK’nın aksine, zorlu mücadeleye oldukça hızlı başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor oldu ve karşılaşmanın ilk ciddi atağında, dakikalar 5’i gösterirken Bura
Grubumuzda şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi ekip Alagöz Holding Iğdırspor FK’nın aksine, zorlu mücadeleye oldukça hızlı başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor oldu ve karşılaşmanın ilk ciddi atağında, dakikalar 5’i gösterirken Burak Sürmeli ile 1-0 öne geçti.   Mağlup duruma düşen ev sahibi ekip, taraftarının da desteğini alarak yediği gole çok erken reaksiyon vererek 9.dakikada Halil İbrahim Sönmez ile skoru eşitlemeyi başardı. Eşitlik golünden sonrada temposunu düşürmeyen ve kalemizde gözle görülür bir baskı kuran ev sahibi Alagöz Holding Iğdırspor FK, 19.dakikada tecrübeli golcüsü Muhammet Reis ile 2-1 öne geçti. İlk yarının ilk yarım saatlik bölümü geçilirken oyundan kontrolü tamamen eline alan ev sahibi ekip, yediği iki golle demoralize olan temsilcimiz karşısında pozisyon bulmakta zorlanmayınca 36.dakikada Mustafa Yılmaz ile aradaki farkı ikiye çıkardı ve ilk 45 dakika ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya iki oyuncu değiştirerek başlayarak oyuna ortak olmaya çalışan temsilcimiz karşısında tempolu başlayan taraf yine ev sahibi ekip oldu. İki farklı üstünlüğün verdiği rahatlıkla oyunu kontrolü altında tutan Alagöz Holding Iğdırspor FK, 69.dakikada Mervan Yusuf Yiğit’in golüyle skoru 4-1 yaptı. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, oyunu hiç bırakmayan ev sahibi ekip, mücadelenin uzatma dakikalarında bu kez Halil İbrahim Sönmez’in golüyle durumu 5-1 yaptı. Bu gol aynı zamanda skoru belirleyen gol oldu.  
Grubumuzda şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi ekip Alagöz Holding Iğdırspor FK’nın aksine, zorlu mücadeleye oldukça hızlı başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor oldu ve karşılaşmanın ilk ciddi atağında, dakikalar 5’i gösterirken Bura

Grubumuzda şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi ekip Alagöz Holding Iğdırspor FK’nın aksine, zorlu mücadeleye oldukça hızlı başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor oldu ve karşılaşmanın ilk ciddi atağında, dakikalar 5’i gösterirken Burak Sürmeli ile 1-0 öne geçti.

 

Mağlup duruma düşen ev sahibi ekip, taraftarının da desteğini alarak yediği gole çok erken reaksiyon vererek 9.dakikada Halil İbrahim Sönmez ile skoru eşitlemeyi başardı.

Eşitlik golünden sonrada temposunu düşürmeyen ve kalemizde gözle görülür bir baskı kuran ev sahibi Alagöz Holding Iğdırspor FK, 19.dakikada tecrübeli golcüsü Muhammet Reis ile 2-1 öne geçti.

İlk yarının ilk yarım saatlik bölümü geçilirken oyundan kontrolü tamamen eline alan ev sahibi ekip, yediği iki golle demoralize olan temsilcimiz karşısında pozisyon bulmakta zorlanmayınca 36.dakikada Mustafa Yılmaz ile aradaki farkı ikiye çıkardı ve ilk 45 dakika ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya iki oyuncu değiştirerek başlayarak oyuna ortak olmaya çalışan temsilcimiz karşısında tempolu başlayan taraf yine ev sahibi ekip oldu. İki farklı üstünlüğün verdiği rahatlıkla oyunu kontrolü altında tutan Alagöz Holding Iğdırspor FK, 69.dakikada Mervan Yusuf Yiğit’in golüyle skoru 4-1 yaptı.

Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken, oyunu hiç bırakmayan ev sahibi ekip, mücadelenin uzatma dakikalarında bu kez Halil İbrahim Sönmez’in golüyle durumu 5-1 yaptı. Bu gol aynı zamanda skoru belirleyen gol oldu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.