Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüş'e İkinci Ligden Takviye

Spor 03.02.2024 - 19:15, Güncelleme: 03.02.2024 - 19:20 13406+ kez okundu.
 

Gümüş'e İkinci Ligden Takviye

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’da dün kulüpten ayrıldığı açıklanan orta saha oyuncusu Halit Çokyaşar'ın Gümüşhanespor’a geleceği Diyarbakır'ın yerel gazetelerince duyuruldu.
  Gümüşhanespor, 3. Ligde kümede kalma mücadelesini sürdürürken, transferde önemli bir hamle yaptı. Kırmızı-Beyazlılar, Amedspor'dan orta saha oyuncusu Halit Çokyaşar'ı kadrosuna kattığı Diyarbakır'ın yerel gazetelerince duyuruldu. Dün Amedspor'dan ayrıldığı açıklanan 23 yaşındaki Halit Çokyaşar, Gümüşhanespor ile anlaşmaya vardı. Amedspor alt yapısında yetişen ve Galatasaray'ın alt yapısında da forma giyen Çokyaşar, Sivasspor'a kiralanmıştı. Halit Çokyaşar'ın transferinde Gümüşhanespor'da menajer olarak görev yapan Taner Adar'ın rolü büyük oldu. Daha önce Amedspor'da da forma giyen Taner Adar, Gümüşhanespor'un 3. Ligde kalması için Halit Çokyaşar'ın önemli bir katkı sağlayacağına inanıyor. Transfer Gümüşhanespor tarafından henüz doğrulanmamışken Diyarbakır'ın Gazetelerinde oyuncunun anlaşma için Gümüşhane'ye doğru yola çıktığı öne sürüldü.  
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’da dün kulüpten ayrıldığı açıklanan orta saha oyuncusu Halit Çokyaşar'ın Gümüşhanespor’a geleceği Diyarbakır'ın yerel gazetelerince duyuruldu.

 

Gümüşhanespor, 3. Ligde kümede kalma mücadelesini sürdürürken, transferde önemli bir hamle yaptı. Kırmızı-Beyazlılar, Amedspor'dan orta saha oyuncusu Halit Çokyaşar'ı kadrosuna kattığı Diyarbakır'ın yerel gazetelerince duyuruldu.

Dün Amedspor'dan ayrıldığı açıklanan 23 yaşındaki Halit Çokyaşar, Gümüşhane spor ile anlaşmaya vardı. Amed spor alt yapısında yetişen ve Galatasaray'ın alt yapısında da forma giyen Çokyaşar, Sivasspor'a kiralanmıştı.

Halit Çokyaşar'ın transferinde Gümüşhanespor'da menajer olarak görev yapan Taner Adar'ın rolü büyük oldu. Daha önce Amedspor'da da forma giyen Taner Adar, Gümüşhanespor'un 3. Ligde kalması için Halit Çokyaşar'ın önemli bir katkı sağlayacağına inanıyor.

Transfer Gümüşhane spor tarafından henüz doğrulanmamışken Diyarbakır'ın Gazetelerinde oyuncunun anlaşma için Gümüşhane'ye doğru yola çıktığı öne sürüldü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.