Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane-Bayburt Havaalanın Açılış Zamanı Netleşti!

Gümüşhane 13.04.2023 - 22:39, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3009+ kez okundu.
 

Gümüşhane-Bayburt Havaalanın Açılış Zamanı Netleşti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İnşallah bu yıl sonuna doğru Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız" dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İnşallah bu yıl sonuna doğru Gümüşhane-  Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız." dedi. Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneğince, dernek binasında düzenlenen iftar programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada Gümüşhane-Bayburt Havaalanını bu yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi. Karaismailoğlu,   "İnşallah bu yıl sonuna doğru Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız." dedi. "Vauk Dağı Tüneli'ni açıp Gümüşhane'yi Bayburt'a bağlayacağız" Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak da çok önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:   "Bayburt'ta da çok önemli işlerimiz var. Siz de yakından biliyorsunuz. İnşallah bu yıl sonuna doğru Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız. Çok yoğun çalışıyoruz. Pistlerimizi bitirmiştik, terminalimiz bitecek. İnşallah önümüzdeki sene Kop Dağı Tüneli'mizi bitireceğiz. Çok önemli iştir.  Erzurum'u yarım saate düşüreceğiz."
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İnşallah bu yıl sonuna doğru Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İnşallah bu yıl sonuna doğru Gümüşhane-  Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız." dedi.

Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneğince, dernek binasında düzenlenen iftar programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada Gümüşhane-Bayburt Havaalanını bu yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi. Karaismailoğlu,

 

"İnşallah bu yıl sonuna doğru Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız." dedi.

"Vauk Dağı Tüneli'ni açıp Gümüşhane'yi Bayburt'a bağlayacağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak da çok önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

 

"Bayburt'ta da çok önemli işlerimiz var. Siz de yakından biliyorsunuz. İnşallah bu yıl sonuna doğru Gümüşhane-Bayburt Havalimanı'nı hizmete alacağız. Çok yoğun çalışıyoruz. Pistlerimizi bitirmiştik, terminalimiz bitecek. İnşallah önümüzdeki sene Kop Dağı Tüneli'mizi bitireceğiz. Çok önemli iştir.  Erzurum'u yarım saate düşüreceğiz."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.