Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane KYK Yurtlarında Yemekleri Ögrenciler Belirliyor

Eğitim 01.01.2024 - 12:00, Güncelleme: 01.01.2024 - 18:25 16552+ kez okundu.
 

Gümüşhane KYK Yurtlarında Yemekleri Ögrenciler Belirliyor

Gümüşhane KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Necati KÖKSAL, ogrenciler aile ortamını hissettirmek için çıkacak yemekleri ögrencilerin isteği doğrultusunda hazırladiklarını belirtti.
Aktif ve yenilikçi yapısıyla dikkat çeken Gümüşhane KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Necati KÖKSAL ,farklı bir uygulamayı hayata geçirdi. Ögrencilere aile ortamını hissettirmek için   en büyük özlemin " anne yemeklerini " bir nebze onlara yaşatma gayesiyle çıkacak yemekleri ögrencilerin seçimine bıraktı. Daha önceki akşam yemekleri, Necati Köksal başkanlığında yapılan aylık toplantılarda, diyetisyenler ve idarecilerle belirlendiğini belirten Köksal; " Aralık ve Ocak ayında yeni birşey yaptık.Aylık yemek menüsünü artık ögrencilere yaptırıyoruz.Her yurttan bir ögrenci temsilcisi belirleyip yaptığımız toplantıda yemeklere onlar karar veriyor" dedi Bu  arada 112 yi gereksiz meşgul edip gece dışarı çıkmak için ambulans çağıran öğrenci hakkında da tutanak tutulduğu ve salı günü ögrenciden alınacak savunma sonunda o ögrenci hakkında karar verileceği belirtildi.
Gümüşhane KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Necati KÖKSAL, ogrenciler aile ortamını hissettirmek için çıkacak yemekleri ögrencilerin isteği doğrultusunda hazırladiklarını belirtti.

Aktif ve yenilikçi yapısıyla dikkat çeken Gümüşhane KYK Yurt Hizmetleri Müdürü Necati KÖKSAL ,farklı bir uygulamayı hayata geçirdi.

Ögrencilere aile ortamını hissettirmek için   en büyük özlemin " anne yemeklerini " bir nebze onlara yaşatma gayesiyle çıkacak yemekleri ögrencilerin seçimine bıraktı.

Daha önceki akşam yemekleri, Necati Köksal başkanlığında yapılan aylık toplantılarda, diyetisyenler ve idarecilerle belirlendiğini belirten Köksal;

" Aralık ve Ocak ayında yeni birşey yaptık.Aylık yemek menüsünü artık ögrencilere yaptırıyoruz.Her yurttan bir ögrenci temsilcisi belirleyip yaptığımız toplantıda yemeklere onlar karar veriyor" dedi

Bu  arada 112 yi gereksiz meşgul edip gece dışarı çıkmak için ambulans çağıran öğrenci hakkında da tutanak tutulduğu ve salı günü ögrenciden alınacak savunma sonunda o ögrenci hakkında karar verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.