Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane’de evini günlük kiraya verene 94 bin lira ceza

Yaşam 09.01.2024 - 10:38, Güncelleme: 09.01.2024 - 10:38 6563+ kez okundu.
 

Gümüşhane’de evini günlük kiraya verene 94 bin lira ceza

Gümüşhane’de günlük kiralık evlere yönelik yapılan operasyonda 1 kişiye 94 bin 622 TL para cezası uyguladı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanuna aykırı olarak yılbaşı gecesi günübirlik ev kiralayan şahıslara yönelik araştırma yaptı. Araştırmalar sonucunda bir ev ve bu evi kiraya verdiği tespit edilen G.K’ya yönelik idari işlem başlatan Emniyet güçleri günübirlik evi kiraya verdiği tespit edilen şahsa 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununun 2. ve Ek-1 maddelerine istinaden 94 bin 622 TL idari para cezası uyguladı.
Gümüşhane’de günlük kiralık evlere yönelik yapılan operasyonda 1 kişiye 94 bin 622 TL para cezası uyguladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanuna aykırı olarak yılbaşı gecesi günübirlik ev kiralayan şahıslara yönelik araştırma yaptı.

Araştırmalar sonucunda bir ev ve bu evi kiraya verdiği tespit edilen G.K’ya yönelik idari işlem başlatan Emniyet güçleri günübirlik evi kiraya verdiği tespit edilen şahsa 1774 sayılı Kimlik Bildirme Kanununun 2. ve Ek-1 maddelerine istinaden 94 bin 622 TL idari para cezası uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.