Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de Türk Sağlık-Sen Şubesi Kuruldu!

Sağlık 03.02.2024 - 17:55, Güncelleme: 03.02.2024 - 21:59 12116+ kez okundu.
 

Gümüşhane'de Türk Sağlık-Sen Şubesi Kuruldu!

Gümüşhane'de bugüne kadar temsilcilik olarak faaliyet gösteren Türk Sağlık-Sen, 400 üye sayısını aşarak şube statüsüne kavuştu. Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin imzasıyla yapılan atamayla birlikte Gümüşhane Şubesi'nin kurulumu gerçekleşti.
Şube Başkanı Kürşad Ciğerci ve yönetim kurulu üyeleri Osman Akyüz, Selçuk Parıltan, Kadir Can Hamzaoğlu, Zekai Sağır, Ali Doğan ve Burak Çetin görevlerine başladılar.Ciğerci, yaptığı açıklamada şunları söyledi:  "Temsilcilik olarak faaliyet yürütürken 400 üye sayısını tamamlayarak Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 18. maddesi gereği şube olmaya hak kazandık.Merhum İl Temsilcimiz Lokman Yakut'a verdiğimiz şubelik sözünü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.Sendikacılığı yalan söylemeden, dosdoğru, riyasız, çıkarsız ve menfaat beklemeden yapmaya çalıştık ve böyle devam edeceğiz.Asıl görevimizin bundan sonra başladığının bilincindeyiz. Ülkemiz ve ilimiz için, tüm personellerin daha iyi şartlarda ve haksızlığa uğramadan çalışabilmesi için gayret göstereceğiz.Sosyal medya, yerel medya ve sendikamızın avukatlık hizmetleri dahil tüm argümanlarla personellerimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz.Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yükümüzün arttığını biliyoruz, daha çok çalışacağız ve daha çok emek vereceğiz. Gümüşhane'de Türk Sağlık-Sen Şubesi'nin kurulması, sağlık ve sosyal hizmet kolunda çalışanlar için önemli bir gelişmedir. Şubeleşme ile birlikte, üyelerin sendika aracılığıyla haklarını savunmaları ve sorunlarını çözmeleri daha kolay hale gelecektir.
Gümüşhane'de bugüne kadar temsilcilik olarak faaliyet gösteren Türk Sağlık-Sen, 400 üye sayısını aşarak şube statüsüne kavuştu. Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci'nin imzasıyla yapılan atamayla birlikte Gümüşhane Şubesi'nin kurulumu gerçekleşti.

Şube Başkanı Kürşad Ciğerci ve yönetim kurulu üyeleri Osman Akyüz, Selçuk Parıltan, Kadir Can Hamzaoğlu, Zekai Sağır, Ali Doğan ve Burak Çetin görevlerine başladılar.Ciğerci, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 "Temsilcilik olarak faaliyet yürütürken 400 üye sayısını tamamlayarak Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 18. maddesi gereği şube olmaya hak kazandık.Merhum İl Temsilcimiz Lokman Yakut'a verdiğimiz şubelik sözünü yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz.Sendikacılığı yalan söylemeden, dosdoğru, riyasız, çıkarsız ve menfaat beklemeden yapmaya çalıştık ve böyle devam edeceğiz.Asıl görevimizin bundan sonra başladığının bilincindeyiz. Ülkemiz ve ilimiz için, tüm personellerin daha iyi şartlarda ve haksızlığa uğramadan çalışabilmesi için gayret göstereceğiz.Sosyal medya, yerel medya ve sendikamızın avukatlık hizmetleri dahil tüm argümanlarla personellerimizin yanında olduğumuzu beyan ediyoruz.Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yükümüzün arttığını biliyoruz, daha çok çalışacağız ve daha çok emek vereceğiz.

Gümüşhane'de Türk Sağlık-Sen Şubesi'nin kurulması, sağlık ve sosyal hizmet kolunda çalışanlar için önemli bir gelişmedir. Şubeleşme ile birlikte, üyelerin sendika aracılığıyla haklarını savunmaları ve sorunlarını çözmeleri daha kolay hale gelecektir.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.