Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'deki Karate Müsabakasından Kelkit'e 28 Madalya

Spor 05.01.2024 - 00:50, Güncelleme: 05.01.2024 - 01:07 16053+ kez okundu.
 

Gümüşhane'deki Karate Müsabakasından Kelkit'e 28 Madalya

Gümüşhane'de düzenlenen okullar arası karate müsabakasından Kelkit'li ögrenciler 11 altın 9 gümüş 8 bronz madalya ile döndüler.
Gümüşhane'de Aydın Doğan Spor salonunda düzenlenen müsabaka da Osman Nas antrenörlüğünde ki ögrenciler büyük başarı gösterdi.  Başarıda bu spora gönül vermiş ve yıllarcada emek vermiş antrenör Osman NAS'ın büyük etkisinin olduğu vurgulanırken NAS kendi sayfasında; "Tüm sporcularımızı ve ailelerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Öncelikle Sayın Kaymakamız Kadir Algın Bey e Belediye Başkanımız Aziz Nas Bey e İl Spor Müdürümüz Mücahit Atalay Bey e Karate İl Temsilcimiz Halil İbrahim Saraçoğlu bey e Değerli Hakemlerimize Okul Müdürlerimiz ve Bedeneğitimi öğretmenlerimize ve Müsabakaya katılan tüm sporcu ve velilerine Teşekkür ederim." diyerek bu başarının bir bütün olduĝunu vurguladı
Gümüşhane'de düzenlenen okullar arası karate müsabakasından Kelkit'li ögrenciler 11 altın 9 gümüş 8 bronz madalya ile döndüler.

Gümüşhane'de Aydın Doğan Spor salonunda düzenlenen müsabaka da Osman Nas antrenörlüğünde ki ögrenciler büyük başarı gösterdi.

 Başarıda bu spora gönül vermiş ve yıllarcada emek vermiş antrenör Osman NAS'ın büyük etkisinin olduğu vurgulanırken NAS kendi sayfasında;

"Tüm sporcularımızı ve ailelerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Öncelikle Sayın Kaymakamız Kadir Algın Bey e

Belediye Başkanımız Aziz Nas Bey e

İl Spor Müdürümüz Mücahit Atalay Bey e Karate İl Temsilcimiz Halil İbrahim Saraçoğlu bey e Değerli Hakemlerimize Okul Müdürlerimiz ve Bedeneğitimi öğretmenlerimize ve Müsabakaya katılan tüm sporcu ve velilerine Teşekkür ederim." diyerek bu başarının bir bütün olduĝunu vurguladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.