Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Halkın Talep Ettiği ‘Yerli Aday’ Profiline, Çalışkan Uygun

Gümüşhane 24.03.2023 - 09:03, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2797+ kez okundu.
 

Halkın Talep Ettiği ‘Yerli Aday’ Profiline, Çalışkan Uygun

Hemen her seçim döneminde seçmenin arzu ettiği ve dillendirdiği aday profili herkesin malumu olduğu üzere yerli aday.
Hemen her seçim döneminde seçmenin arzu ettiği ve dillendirdiği aday profili herkesin malumu olduğu üzere yerli aday.   Gümüşhaneliler her dönem; Gümüşhane’de yaşayan, Gümüşhane’yi bilen, vatandaşın yaşadığı sıkıntılara hakim olan bir aday istese de, hatta İl Teşkilatları bu talebe sıcak bakmalarına rağmen Genel Merkezler bu talebi hep erteliyor.   Ancak bu dönem vatandaşın sesi aday konusunda daha gür çıkıyor ve kararlı görünüyor. Kelkit İl Genel Meclisi üyesi iken istifa ederek 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Reşat Çalışkan, halkın istediği profildeki kimliğiyle dikkat çekiyor.   Gümüşhane’de hem halkın içinde olması hem esnaf olması hem de coğrafyaya hakim olması nedeniyle en güçlü adaylardan birisi olarak kabul edilen Reşat Çalışkan, çalışmalarına devam ediyor.   Esnaf olarak onlarca kişiye istihdam sağlamasının yanında şehrin her bir noktasını karış karış bilen Çalışkan’ın bir başka artısı ise, siyasetinde içinde olması.   Aday adaylığını açıklamasının ardından başta kendi ilçesi Kelkit olmak üzere, Gümüşhane’nin her köşesinde tanınırlığı üst seviyede olması sebebiyle tüm şehirde büyük bir teveccühle karşılandı.
Hemen her seçim döneminde seçmenin arzu ettiği ve dillendirdiği aday profili herkesin malumu olduğu üzere yerli aday.

Hemen her seçim döneminde seçmenin arzu ettiği ve dillendirdiği aday profili herkesin malumu olduğu üzere yerli aday.

 

Gümüşhaneliler her dönem; Gümüşhane’de yaşayan, Gümüşhane’yi bilen, vatandaşın yaşadığı sıkıntılara hakim olan bir aday istese de, hatta İl Teşkilatları bu talebe sıcak bakmalarına rağmen Genel Merkezler bu talebi hep erteliyor.

 

Ancak bu dönem vatandaşın sesi aday konusunda daha gür çıkıyor ve kararlı görünüyor. Kelkit İl Genel Meclisi üyesi iken istifa ederek 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için AK Parti’den aday adayı olan Reşat Çalışkan, halkın istediği profildeki kimliğiyle dikkat çekiyor.

 

Gümüşhane’de hem halkın içinde olması hem esnaf olması hem de coğrafyaya hakim olması nedeniyle en güçlü adaylardan birisi olarak kabul edilen Reşat Çalışkan, çalışmalarına devam ediyor.

 

Esnaf olarak onlarca kişiye istihdam sağlamasının yanında şehrin her bir noktasını karış karış bilen Çalışkan’ın bir başka artısı ise, siyasetinde içinde olması.

 

Aday adaylığını açıklamasının ardından başta kendi ilçesi Kelkit olmak üzere, Gümüşhane’nin her köşesinde tanınırlığı üst seviyede olması sebebiyle tüm şehirde büyük bir teveccühle karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.