Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karabulut yeniden genel müdür yardımcısı oldu

Gümüşhane 31.07.2023 - 12:45, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2293+ kez okundu.
 

Karabulut yeniden genel müdür yardımcısı oldu

Gümüşhaneli hemşehrimiz Abdulkadir Karabulut, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeniden atandı.
Kentin yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan Karabulut, 2021 yılında da aynı göreve atanmış bir süre çalıştıktan sonra görevden ayrılmıştı.   Gümüşhane’de 4 yıl boyunca Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra Bayburt İl Müdürlüğü yapan Karabulut, yeni kabinenin belli olmasının ardından Tarım ve Orman Bakanlığında Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeniden atandı.   Abdulkadir Karabulut kimdir? 07.05.1980 tarihinde Gümüşhane’de doğdu. Gümüşhane Dumlupınar İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi(Orta kısım), Amasya Gökhöyük Ziraat Meslek Lisesi ve 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yaptı. 1998-2005 yılları arasında Ziraat Teknisyeni ve Ziraat Mühendisi olarak Gümüşhane İl Müdürlüğünde çalıştı. 2005-2007 yıllarında Gümüşhane Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Uzmanı ve Proje İzleme Görevlisi olarak görev yaptı. 2007-2012 yılları arasında Gümüşhane İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcılığı görevi ile birlikte, Gümüşhane Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Birimi Sorumlusu olarak görev yaptı. 2012 – 2019 yılları arasında Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yaptı. Temmuz 2023 yılında Tarım ve Orman Bakanlığında Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Tarım ve Kırsal Kalkınma alanında proje uzmanı ve yöneticisi olarak değişik kaynaklı birçok proje ve programın hazırlık, yürütme, izleme ve değerlendirme faaliyetlerini yürüttü. Yerel bölgesel ve ulusal düzeyde swot analizleri, ihtiyaç analizleri, sektör analizleri, stratejik planları, master planları, kalkınma raporlarının hazırlanmasında görev yaptı.
Gümüşhaneli hemşehrimiz Abdulkadir Karabulut, Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeniden atandı.

Kentin yetiştirdiği önemli bürokratlardan olan Karabulut, 2021 yılında da aynı göreve atanmış bir süre çalıştıktan sonra görevden ayrılmıştı.

 

Gümüşhane’de 4 yıl boyunca Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra Bayburt İl Müdürlüğü yapan Karabulut, yeni kabinenin belli olmasının ardından Tarım ve Orman Bakanlığında Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeniden atandı.

 

Abdulkadir Karabulut kimdir?

07.05.1980 tarihinde Gümüşhane’de doğdu. Gümüşhane Dumlupınar İlköğretim Okulu, Anadolu Lisesi(Orta kısım), Amasya Gökhöyük Ziraat Meslek Lisesi ve 19 Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdi. Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde yüksek lisans yaptı.

1998-2005 yılları arasında Ziraat Teknisyeni ve Ziraat Mühendisi olarak Gümüşhane İl Müdürlüğünde çalıştı. 2005-2007 yıllarında Gümüşhane Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde Proje Uzmanı ve Proje İzleme Görevlisi olarak görev yaptı.

2007-2012 yılları arasında Gümüşhane İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcılığı görevi ile birlikte, Gümüşhane Valiliği Proje Koordinasyon Biriminde
Proje Birimi Sorumlusu olarak görev yaptı.

2012 – 2019 yılları arasında Bayburt İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yaptı. Temmuz 2023 yılında Tarım ve Orman Bakanlığında Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Tarım ve Kırsal Kalkınma alanında proje uzmanı ve yöneticisi olarak değişik kaynaklı birçok proje ve programın hazırlık, yürütme, izleme ve değerlendirme faaliyetlerini yürüttü. Yerel bölgesel ve ulusal düzeyde swot analizleri, ihtiyaç analizleri, sektör analizleri, stratejik planları, master planları, kalkınma raporlarının hazırlanmasında görev yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.