Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kaya: Şehrimiz Futbolu, Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor’da Birleşmeli

Yaşam 30.04.2024 - 16:47, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:47 3439 kez okundu.
 

Kaya: Şehrimiz Futbolu, Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor’da Birleşmeli

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, “Gümüşhane Futbolu Kelkit’te birleşmeli, takımın adı Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor olmalı” dedi.
TFF 3. Lig’de 2023-2024 futbol sezonu sona erdi. 29 sene sonra temsilcimiz Gümüşhanespor Bölgesel Amatör Lige düşerken, kurulduğu yıldan itibaren 65 sene sonra 2019 yılında 3. Lige çıkan temsilcimiz Kelkit Hürriyetspor 3. Lig’de Gümüşhanemizi temsil etmeye devam edecek.   “Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor, tüm şehrimizin takımı olacaktır” Gümüşhanespor ve Kelkit Hürriyetspor’un geçmişte TFF 3. Ligde ayrı ayrı gruplarda mücadele ederken son dönemde yaşanan gelişmelerle farklı bir durumun ortaya çıktığını dile getiren Kaya, “Gümüşhanespor’un düşüşü ve Kelkit Hürriyet Spor Kulübü'nün kalışı, şehrimizin spor camiasında derin izler bıraktı. Ancak bu durum bize bir fırsat sunuyor. Gümüşhane'nin birlik ve beraberlik ruhunu daha da pekiştirmek için harekete geçme fırsatıdır. Bu noktada, bir Gümüşhane sevdalısı olarak, Kelkit Hürriyetspor Kulübü'nün isminin "Gümüşhane Kelkit Hürriyet Spor" olarak değiştirilmesi önerisini getiriyorum. Bu değişiklik, sadece bir takımın ismini değil, aynı zamanda şehrimizin birlik ve beraberlik vurgusunu da yansıtacaktır. Gümüşhane'nin her köşesinden gelen taraftarlar, artık aynı takımın bir parçası olacaklar ve Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor, tüm şehrimizin takımı olacaktır” diye konuştu. Kaya: ''Gümüşhane Tekke beldesinde bulunan ve Süper Lig ayarında olan tesislerimiz Gümüşhanemizin futbol üssü ve akademisi olmalı ve burada nice yetenekli sporcuların yetişmesine ön ayak olmalıdır. Bu kapsamda, sporun birleştirici gücünü hissetmek için heyecanla bekliyor, yetkililerimizi istişare için göreve davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya, “Gümüşhane Futbolu Kelkit’te birleşmeli, takımın adı Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor olmalı” dedi.

TFF 3. Lig’de 2023-2024 futbol sezonu sona erdi. 29 sene sonra temsilcimiz Gümüşhanespor Bölgesel Amatör Lige düşerken, kurulduğu yıldan itibaren 65 sene sonra 2019 yılında 3. Lige çıkan temsilcimiz Kelkit Hürriyetspor 3. Lig’de Gümüşhanemizi temsil etmeye devam edecek.

 

Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor, tüm şehrimizin takımı olacaktır”

Gümüşhanespor ve Kelkit Hürriyetspor’un geçmişte TFF 3. Ligde ayrı ayrı gruplarda mücadele ederken son dönemde yaşanan gelişmelerle farklı bir durumun ortaya çıktığını dile getiren Kaya, “Gümüşhanespor’un düşüşü ve Kelkit Hürriyet Spor Kulübü'nün kalışı, şehrimizin spor camiasında derin izler bıraktı.

Ancak bu durum bize bir fırsat sunuyor. Gümüşhane'nin birlik ve beraberlik ruhunu daha da pekiştirmek için harekete geçme fırsatıdır. Bu noktada, bir Gümüşhane sevdalısı olarak, Kelkit Hürriyetspor Kulübü'nün isminin " Gümüşhane Kelkit Hürriyet Spor" olarak değiştirilmesi önerisini getiriyorum.

Bu değişiklik, sadece bir takımın ismini değil, aynı zamanda şehrimizin birlik ve beraberlik vurgusunu da yansıtacaktır. Gümüşhane'nin her köşesinden gelen taraftarlar, artık aynı takımın bir parçası olacaklar ve Gümüşhane Kelkit Hürriyetspor, tüm şehrimizin takımı olacaktır” diye konuştu.

Kaya: '' Gümüşhane Tekke beldesinde bulunan ve Süper Lig ayarında olan tesislerimiz Gümüşhanemizin futbol üssü ve akademisi olmalı ve burada nice yetenekli sporcuların yetişmesine ön ayak olmalıdır. Bu kapsamda, sporun birleştirici gücünü hissetmek için heyecanla bekliyor, yetkililerimizi istişare için göreve davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.