Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Hürriyet Spor Takımının Bu Sezonki Tahmini Maliyeti Belli Oldu

Spor 11.10.2023 - 20:54, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 13683+ kez okundu.
 

Kelkit Hürriyet Spor Takımının Bu Sezonki Tahmini Maliyeti Belli Oldu

Kelkit Hürriyet Sporun bu sezonki kadrosunun tahmini maliyeti 12 milyon.
Kelkit Hürriyet Sporun bu seneki kadrosunun tahmini maliyeti 12 milyon.Görünüşe bakılırsa kulüp bu sene iddialı ve para harcamaktan çekinmiyor.Maliyet yükselince takımdan da beklenti yükseldi.Takım bu sene bu kadroyla play off oynamalı diyen taraftar, önümüzdeki pazar günü oyananacak Turgutluspor maçını heyecanla beklemekte. Geçen haftaki Pazarspor spor yenilgisi moralleri biraz bozsa da takımda zamanla uyumun dahada artacağı ve önümüzdeki maçlarda skor olarak daha başarılı bir sonuç ortaya çıkması bekleniyor.Bizde Haber Kelkit olarak takımımızın  zamanla daha iyi olacağına ve beklenen zirveyi yakalayacağına inanıyor başarılar diliyoruz.
Kelkit Hürriyet Sporun bu sezonki kadrosunun tahmini maliyeti 12 milyon.

Kelkit Hürriyet Sporun bu seneki kadrosunun tahmini maliyeti 12 milyon.Görünüşe bakılırsa kulüp bu sene iddialı ve para harcamaktan çekinmiyor.Maliyet yükselince takımdan da beklenti yükseldi.Takım bu sene bu kadroyla play off oynamalı diyen taraftar, önümüzdeki pazar günü oyananacak Turgutluspor maçını heyecanla beklemekte.

Geçen haftaki Pazarspor spor yenilgisi moralleri biraz bozsa da takımda zamanla uyumun dahada artacağı ve önümüzdeki maçlarda skor olarak daha başarılı bir sonuç ortaya çıkması bekleniyor.Bizde Haber Kelkit olarak takımımızın  zamanla daha iyi olacağına ve beklenen zirveyi yakalayacağına inanıyor başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.