Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Hürriyetspor Çıkış Arıyor

Spor 27.10.2023 - 19:42, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 13929+ kez okundu.
 

Kelkit Hürriyetspor Çıkış Arıyor

Kelkit Hürriyetspor hafta sonu oynanacak Velimeşespor'la 3 puan hedefleyerek 3 haftalık puan hasretine son vermek istiyor.
LİGDE üç maçtır 3 puan hasreti çeken ve hedeften uzaklaşan 1954 Kelkit Belediyespor’da hafta sonu oynanacak Ergene Velimeşe maçı büyük önem taşıyor. Bu maç öncesinde 3 puandan başka sonuç düşünmeyen teknik patron Hicabi Albayrak idmanlarda işi sıkı tutarken öğrencilerini maçlara hem mental hem de taktiksel olarak hazırlıyor.     HABER: EROL TAŞKIN
Kelkit Hürriyetspor hafta sonu oynanacak Velimeşespor'la 3 puan hedefleyerek 3 haftalık puan hasretine son vermek istiyor.

LİGDE üç maçtır 3 puan hasreti çeken ve hedeften uzaklaşan 1954 Kelkit Belediyespor’da hafta sonu oynanacak Ergene Velimeşe maçı büyük önem taşıyor. Bu maç öncesinde 3 puandan başka sonuç düşünmeyen teknik patron Hicabi Albayrak idmanlarda işi sıkı tutarken öğrencilerini maçlara hem mental hem de taktiksel olarak hazırlıyor.  

 

HABER: EROL TAŞKIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.