Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Hürriyetspor Taraftarı İsyan Etti

Spor 06.10.2023 - 15:51, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14434+ kez okundu.
 

Kelkit Hürriyetspor Taraftarı İsyan Etti

Kelkit Hürriyetspor taraftarı isyan etti ; "İlçe stadyumunda protokol girişi tertemiz ve taş döşeliyken, taraftar girişi mültecilerin kaçış noktası gibi"
Kelkit Hürriyet spor taraftarları ilçe stadyumunun protokol ve taraftar girişlerindeki adaletsizliğe yeter dedi.   Protokol girişinin zemini taş döşeli ve tertemizken, taraftar girişi ise otlarla kaplı ve mültecilerin toplandığı alanı andırıyor. Ayni zamanda polis, taraftardaki en ufak saldırı malzemesi olarak kullanılabilecek herşeyi toplarken yerde koca taşların olması ise ayrı bir tezatı ortaya çıkardı.   Taraftar ilgili ve yetkililerin derhal bu durumu cözmesini istedi
Kelkit Hürriyetspor taraftarı isyan etti ; "İlçe stadyumunda protokol girişi tertemiz ve taş döşeliyken, taraftar girişi mültecilerin kaçış noktası gibi"

Kelkit Hürriyet spor taraftarları ilçe stadyumunun protokol ve taraftar girişlerindeki adaletsizliğe yeter dedi.

 

Protokol girişinin zemini taş döşeli ve tertemizken, taraftar girişi ise otlarla kaplı ve mültecilerin toplandığı alanı andırıyor. Ayni zamanda polis, taraftardaki en ufak saldırı malzemesi olarak kullanılabilecek herşeyi toplarken yerde koca taşların olması ise ayrı bir tezatı ortaya çıkardı.

 

Taraftar ilgili ve yetkililerin derhal bu durumu cözmesini istedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.