Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Köse müjdeyi verdi!Gümüşhane'ye Anjiyo Ünitesi Kuruluyor.

Sağlık 22.11.2023 - 13:46, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14802+ kez okundu.
 

Köse müjdeyi verdi!Gümüşhane'ye Anjiyo Ünitesi Kuruluyor.

Sağlık alanında çevre illere bağımlılığı azaltacak önemli bir adım Köse tarafından duyruldu;"Gümüşhane Devlet Hastanesine Anjiyo Ünitesi kurulacak."
Gümüşhane milletvekili Celaleddin Köse şöyle açıklama yaptı; "Saygıdeğer hemşehrilerim;    Kıymetli oylarınızla Gümüşhane Milletvekili olarak şahsımı onurlandırdığınız 14 Mayıs 2023 tarihi itibariyle şehrimizi ve sizleri en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyim.    Göreve geldiğimiz 6 aylık zaman içerisinde; ilçelerimizin doğalgaz sorununu ve bölgemiz açısından çok önemli turizm potansiyeline sahip olan kültür mirasımız Satala Antik Kenti’nin yatırım kısmını Alah’ın izniyle hallettik .    Son olarak, Gümüşhanemizin sağlık alanında çevre illere olan bağımlılığıni azaltmak için yapmış olduğumuz çalışmalar meyvesini verdi.   Dün gece Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile yaptığım görüşme neticesini siz değerli hemşehrilerimle paylaşma gereği duyuyorum.  Anjiyo ünitesi çok kısa bir süre içerisinde Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde kurulacak inşallah.  Hayırlı uğurlu olsun. "
Sağlık alanında çevre illere bağımlılığı azaltacak önemli bir adım Köse tarafından duyruldu;"Gümüşhane Devlet Hastanesine Anjiyo Ünitesi kurulacak."

Gümüşhane milletvekili Celaleddin Köse şöyle açıklama yaptı;

"Saygıdeğer hemşehrilerim; 

 

Kıymetli oylarınızla Gümüşhane Milletvekili olarak şahsımı onurlandırdığınız 14 Mayıs 2023 tarihi itibariyle şehrimizi ve sizleri en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyim. 

 

Göreve geldiğimiz 6 aylık zaman içerisinde; ilçelerimizin doğalgaz sorununu ve bölgemiz açısından çok önemli turizm potansiyeline sahip olan kültür mirasımız Satala Antik Kenti’nin yatırım kısmını Alah’ın izniyle hallettik . 

 

Son olarak, Gümüşhanemizin sağlık alanında çevre illere olan bağımlılığıni azaltmak için yapmış olduğumuz çalışmalar meyvesini verdi.  

Dün gece Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile yaptığım görüşme neticesini siz değerli hemşehrilerimle paylaşma gereği duyuyorum. 

Anjiyo ünitesi çok kısa bir süre içerisinde Gümüşhane Devlet Hastanesi’nde kurulacak inşallah. 

Hayırlı uğurlu olsun. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.