AK Parti’de Temayül Mesaisi Başlıyor

Siyaset 05.09.2023 - 17:31, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 10698+ kez okundu.
 

AK Parti’de Temayül Mesaisi Başlıyor

AK Parti Gümüşhane İl Teşkilatı aday adaylığı düşünen ilçe başkanları ve siyasiler için temayül yoklaması yapılacak.
31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi AK Parti, aday belirleme çalışmalarına hız verdi. AK Parti kulislerinde ilçe belediyeler için aday belirleme sürecinin başlandığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, AK Parti Gümüşhane İl Teşkilatı yerel seçimler öncesi aday belirlemek için hafta içerisinde temayül yoklamaları yapacak. Aday adaylığı için istifa eden ilçe başkanları ve aday adaylığı düşünen siyasiler için yapılması planlanan temayül yoklamalarına AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen MYK üyelerinin de katılması bekleniyor.   İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından, Gümüşhane Belediye Başkanlığı için de temayül çalışmaların başlanacağı öğrenildi
AK Parti Gümüşhane İl Teşkilatı aday adaylığı düşünen ilçe başkanları ve siyasiler için temayül yoklaması yapılacak.

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi AK Parti, aday belirleme çalışmalarına hız verdi. AK Parti kulislerinde ilçe belediyeler için aday belirleme sürecinin başlandığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, AK Parti Gümüşhane İl Teşkilatı yerel seçimler öncesi aday belirlemek için hafta içerisinde temayül yoklamaları yapacak. Aday adaylığı için istifa eden ilçe başkanları ve aday adaylığı düşünen siyasiler için yapılması planlanan temayül yoklamalarına AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen MYK üyelerinin de katılması bekleniyor.

 

İlçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından, Gümüşhane Belediye Başkanlığı için de temayül çalışmaların başlanacağı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.