Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Küçük, Bakan Koca’yı ziyaret etti

Gümüşhane 02.02.2024 - 02:11, Güncelleme: 02.02.2024 - 02:37 37021+ kez okundu.
 

Milletvekili Küçük, Bakan Koca’yı ziyaret etti

Bakan Koca’yı makamında ziyaret ederek Gümüşhane’de sağlık alanında önemli olan ve acil yapılması gereken konular bilgi veren Milletvekili Küçük, Gümüşhane’ye gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı Bakan Koca’ya teşekkür etti.
  Geçtiğimiz günlerde Giresun ve Trabzon'la yaşanan sınır sorunlarıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşen MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, bu kez kentin sağlık sorunlarıyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Görüşmede Gümüşhane'nin sağlık altyapısı, doktor eksikliği, yeni hastane ve sağlık tesisleri gibi konular ele alındı. Musa Küçük, Gümüşhane'nin sağlık altyapısının yetersiz olduğunu ve bu durumun kent sakinlerinin mağduriyetine yol açtığını dile getirdi. Doktor eksikliğinin önemli bir sorun olduğunu ve bu sorunun çözümü için acil adımlar atılması gerektiğini vurguladı. Küçük ayrıca, Gümüşhane'ye yeni hastane ve sağlık tesisleri yapılması için Sağlık Bakanlığı'ndan destek istedi.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gümüşhane'nin sağlık sorunlarının farkında olduğunu ve bu sorunları çözmek için çalıştıklarını söyledi. Doktor eksikliğini gidermek için atamalara başlayacaklarını ve Gümüşhane'ye yeni sağlık tesisleri yapılması için planlama çalışmaları yürüteceklerini ifade etti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Küçük, “Gümüşhaneli vatandaşlarımızın sağlık alanında daha iyi hizmet alması, ilimiz için acil ihtiyacı olan ağız diş sağlığı merkezine yeni hizmet binasının yapılması, ilimizdeki hastanelerin ihtiyacı olan malzeme ve ekipmanlarının sağlanması konusunda, şehrimizde eksik olan doktor atamalarının yapılması konuları başta olmak üzere ülkemiz meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi. Ziyaretin sonunda Bakan Koca tarafından Milletvekili Küçük’e çeşitli hediyeler takdim edildi. 
Bakan Koca’yı makamında ziyaret ederek Gümüşhane’de sağlık alanında önemli olan ve acil yapılması gereken konular bilgi veren Milletvekili Küçük, Gümüşhane’ye gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı Bakan Koca’ya teşekkür etti.

 

Geçtiğimiz günlerde Giresun ve Trabzon'la yaşanan sınır sorunlarıyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşen MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, bu kez kentin sağlık sorunlarıyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Görüşmede Gümüşhane'nin sağlık altyapısı, doktor eksikliği, yeni hastane ve sağlık tesisleri gibi konular ele alındı.

Musa Küçük, Gümüşhane'nin sağlık altyapısının yetersiz olduğunu ve bu durumun kent sakinlerinin mağduriyetine yol açtığını dile getirdi. Doktor eksikliğinin önemli bir sorun olduğunu ve bu sorunun çözümü için acil adımlar atılması gerektiğini vurguladı. Küçük ayrıca, Gümüşhane'ye yeni hastane ve sağlık tesisleri yapılması için Sağlık Bakanlığı'ndan destek istedi.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gümüşhane'nin sağlık sorunlarının farkında olduğunu ve bu sorunları çözmek için çalıştıklarını söyledi. Doktor eksikliğini gidermek için atamalara başlayacaklarını ve Gümüşhane'ye yeni sağlık tesisleri yapılması için planlama çalışmaları yürüteceklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Küçük, “Gümüşhaneli vatandaşlarımızın sağlık alanında daha iyi hizmet alması, ilimiz için acil ihtiyacı olan ağız diş sağlığı merkezine yeni hizmet binasının yapılması, ilimizdeki hastanelerin ihtiyacı olan malzeme ve ekipmanlarının sağlanması konusunda, şehrimizde eksik olan doktor atamalarının yapılması konuları başta olmak üzere ülkemiz meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Ziyaretin sonunda Bakan Koca tarafından Milletvekili Küçük’e çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.