Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Moğul Yargıtay üyesi oldu

Gündem 26.07.2023 - 21:06, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 4746+ kez okundu.
 

Moğul Yargıtay üyesi oldu

Gümüşhaneli hemşehrimiz önceki dönem Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, Yargıtay üyeliğine atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Yargıtay'a 6 yeni üye seçimi gerçekleştirdi. HSK Genel Kurulu tarafından belirlenen yeni Yargıtay üyeleri Yakup Moğul, Yılmaz Çiftçi, Okan Albayrak, Yeşim Garipoğlu Özen, Hakan Türkön ve Seyfi Han oldu. Yargıtay üyeliğine seçilen aslen Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Uğurtaşı köyünden olan ve Zonguldak’ta yaşayan hemşehrimiz Yakup Moğul’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Yakup Moğul kimdir? 1976 yılında Zonguldak’ta doğan Yakup Moğul, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak’ta tamamladıktan sonra 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Hakim ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak farklı illerde görev yaptıktan sonra Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü iken 23.01.2021 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı. 26.07.2023 tarihinde de HSK tarafından Satıştay Üyeliğine seçildi. Yakup Moğul evli ve iki çocuk babasıdır.
Gümüşhaneli hemşehrimiz önceki dönem Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul, Yargıtay üyeliğine atandı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Yargıtay'a 6 yeni üye seçimi gerçekleştirdi. HSK Genel Kurulu tarafından belirlenen yeni Yargıtay üyeleri Yakup Moğul, Yılmaz Çiftçi, Okan Albayrak, Yeşim Garipoğlu Özen, Hakan Türkön ve Seyfi Han oldu.

Yargıtay üyeliğine seçilen aslen Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Uğurtaşı köyünden olan ve Zonguldak’ta yaşayan hemşehrimiz Yakup Moğul’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yakup Moğul kimdir?

1976 yılında Zonguldak’ta doğan Yakup Moğul, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak’ta tamamladıktan sonra 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Hakim ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak farklı illerde görev yaptıktan sonra Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü iken 23.01.2021 tarihinde Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı olarak atandı. 26.07.2023 tarihinde de HSK tarafından Satıştay Üyeliğine seçildi.

Yakup Moğul evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.