Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nuri Okutan Ortaokulu Şehitler Anısına Kütüphane Açtı

Yaşam 25.04.2024 - 17:44, Güncelleme: 27.04.2024 - 11:04 3462 kez okundu.
 

Nuri Okutan Ortaokulu Şehitler Anısına Kütüphane Açtı

Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Unutulmayan Kahramanlar Şehit Kütüphaneleri' projesi kapsamında kütüphane açılışı yapıldı.
Her alanda aktif faaliyetlerde bulununan Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu buna bir yenisini daha ekledi. Tüm Türkiye'de uygulanan proje  'Unutulmayan Kahramanlar Şehit Kütüphaneleri' projesi kapsamında kütüphane açılışı yapan Kaymakam  Nuri Okutan Ortaokulu şehitlerimize vefa örneği oldu. Kütüphaneye 15 Nisan 2001 tarihinde Sakarya İlinde görevi başındayken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru ALİ MANSIZ'ın ismi veridi.     Açılışa Kelkit Kaymakamı Sn Kadir ALGIN , Belediye Başkanı Sn Ünal Yılmaz, İlçe protokolü, kurum amirleri ve şehitimizin ailesi katıldı.Açılışta konuşan Kaymakam Kadir ALGIN projede emeği geçenlere teşekkür ettİ.Daha sonra şehit ailesine Kaymakam tarafından plaket verilerek tören sonlandırıldı. Proje koordinatörü ise Gümüşhane/Şiran ilçesinden hemşerimiz Aysun Doğan.  Yıllarca gönüllü olarak Aziz Şehitlerimizin hatırasını yaşatmak adına hiç bir menfaat beklemeden Unutulmayan Kahramanlar Şehit Kütüphaneleri Proje koordinatörü olarak çalışmalarını Türkiyemizin dört bir tarafında sürdürmeye devam etmektedir. Aynı zamanda Ankara Afad gönüllüsü ve gönüllü eğitmenlikte yapmaktadır.   
Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Unutulmayan Kahramanlar Şehit Kütüphaneleri' projesi kapsamında kütüphane açılışı yapıldı.

Her alanda aktif faaliyetlerde bulununan Kaymakam Nuri Okutan Ortaokulu buna bir yenisini daha ekledi. Tüm Türkiye'de uygulanan proje  ' Unutulmayan Kahramanlar Şehit Kütüphaneleri' projesi kapsamında kütüphane açılışı yapan Kaymakam  Nuri Okutan Ortaokulu şehitlerimize vefa örneği oldu. Kütüphaneye 15 Nisan 2001 tarihinde Sakarya İlinde görevi başındayken geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru ALİ MANSIZ'ın ismi veridi.

 

 

Açılışa Kelkit Kaymakamı Sn Kadir ALGIN , Belediye Başkanı Sn Ünal Yılmaz, İlçe protokolü, kurum amirleri ve şehitimizin ailesi katıldı.Açılışta konuşan Kaymakam Kadir ALGIN projede emeği geçenlere teşekkür ettİ.Daha sonra şehit ailesine Kaymakam tarafından plaket verilerek tören sonlandırıldı.

Proje koordinatörü ise Gümüşhane/Şiran ilçesinden hemşerimiz Aysun Doğan. 

Yıllarca gönüllü olarak Aziz Şehitlerimizin hatırasını yaşatmak adına hiç bir menfaat beklemeden Unutulmayan Kahramanlar Şehit Kütüphaneleri Proje koordinatörü olarak çalışmalarını Türkiyemizin dört bir tarafında sürdürmeye devam etmektedir.

Aynı zamanda Ankara Afad gönüllüsü ve gönüllü eğitmenlikte yapmaktadır. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.