Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Okyanus Spor Salonunda Dev Kış İndirimi

Spor 23.10.2023 - 16:19, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14634+ kez okundu.
 

Okyanus Spor Salonunda Dev Kış İndirimi

Spor yapmak isteyip de spor salonlarının yüksek ücretlerinden şikayetçi olanlar için bugün harika bir kampanya başladı.
Vücudunuzun biraz rahatlamaya mı ihtiyacı var? Kendinizi yeterince dinç hissedemiyor musunuz? Keyifli ve güvenli bir ortamda spor yapmak isteyen herkesi Okyanus Spor Salonuna bekliyoruz! Aylık 400 TL ve arkadaşınla gelirsen 350 TL Vücut geliştirme, yağ yakma, sıkılaşma, kilo almak veya kilo vermek için hizmette bulunan Okyanus Spor Salonu, sporcular için kış indirimi yaparak iyi bir fırsat oluşturdu. Aylık 400 TL ve arkadaşınla gelirsen 350 TL’ye çekilen fiyatlar, fitness düşünenlerin dikkatini çekiyor. Spor aletleri, ekipmanları, hijyenik ve rahat alanıyla müşterilerine hizmet veren Okyanus Spor Salonu haftanın 7 günü faaliyet gösteriyor.    İletişim: 0535 640 89 29
Spor yapmak isteyip de spor salonlarının yüksek ücretlerinden şikayetçi olanlar için bugün harika bir kampanya başladı.

Vücudunuzun biraz rahatlamaya mı ihtiyacı var? Kendinizi yeterince dinç hissedemiyor musunuz? Keyifli ve güvenli bir ortamda spor yapmak isteyen herkesi Okyanus Spor Salonuna bekliyoruz!

Aylık 400 TL ve arkadaşınla gelirsen 350 TL

Vücut geliştirme, yağ yakma, sıkılaşma, kilo almak veya kilo vermek için hizmette bulunan Okyanus Spor Salonu, sporcular için kış indirimi yaparak iyi bir fırsat oluşturdu. Aylık 400 TL ve arkadaşınla gelirsen 350 TL’ye çekilen fiyatlar, fitness düşünenlerin dikkatini çekiyor. Spor aletleri, ekipmanları, hijyenik ve rahat alanıyla müşterilerine hizmet veren Okyanus Spor Salonu haftanın 7 günü faaliyet gösteriyor.   

İletişim: 0535 640 89 29

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.