Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sağlık Bakanlığı KPSS Şartsız 216 İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı.Aralarında Gümüşhane de Var.

Yaşam 02.11.2023 - 16:45, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2920+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanlığı KPSS Şartsız 216 İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı.Aralarında Gümüşhane de Var.

Sağlık Bakanlığı 2023 Yılı Engelli işçi alımı için başvuru ekranı İŞKUR üzerinden açıldı ve başvuru süreci 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladı. Başvurular 6 Kasım 2023 tarihinde sona erecek..
Sağlık Bakanlığı 2023 Yılı Engelli işçi alımı başvuruları başladı. Farklı şehirlerde ve farklı kadrolarda yapılacak alımlarda başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Alım yapılacak iller ve kadro sayıları ise şu şekilde; Sinop 1, Sakarya 7, Muğla 4, Kastamonu 4, Kilis 5, Mardin 7, Samsun 8, Sivas 1, Bilecik 1, Burdur 4, Erzurum 6, Gümüşhane 3, Hakkari 1, Hatay 8, Kars 3, Kırklareli 1, Kütahya 2, Malatya 9, Ardahan 1, Çanakkale 9, Denizli 1, İstanbul 130    Engelli işçi alımına kimler başvurabilir? 216 Temizlik Görevlisi alımı için en az 5 yıllık ilkokul (yetişkinler II. kademe eğitimi başarı belgesine sahip olanlar dahil), kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendinde tanımlandığı şekilde tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk engelli olduğunu ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelli sağlık kurulu raporuyla belgelendirmek gerekiyor.
Sağlık Bakanlığı 2023 Yılı Engelli işçi alımı için başvuru ekranı İŞKUR üzerinden açıldı ve başvuru süreci 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladı. Başvurular 6 Kasım 2023 tarihinde sona erecek..

Sağlık Bakanlığı 2023 Yılı Engelli işçi alımı başvuruları başladı. Farklı şehirlerde ve farklı kadrolarda yapılacak alımlarda başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Alım yapılacak iller ve kadro sayıları ise şu şekilde;

Sinop 1,

Sakarya 7,

Muğla 4,

Kastamonu 4,

Kilis 5,

Mardin 7,

Samsun 8,

Sivas 1,

Bilecik 1,

Burdur 4,

Erzurum 6,

Gümüşhane 3,

Hakkari 1,

Hatay 8,

Kars 3,

Kırklareli 1,

Kütahya 2,

Malatya 9,

Ardahan 1,

Çanakkale 9,

Denizli 1,

İstanbul 130 

 

Engelli işçi alımına kimler başvurabilir?

216 Temizlik Görevlisi alımı için en az 5 yıllık ilkokul (yetişkinler II. kademe eğitimi başarı belgesine sahip olanlar dahil), kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendinde tanımlandığı şekilde tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk engelli olduğunu ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelli sağlık kurulu raporuyla belgelendirmek gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.