Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sağlık Müdürü Dr. Yemenici'den Grip Aşısı Çağrısı

Sağlık 25.10.2023 - 13:55, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 13712+ kez okundu.
 

Sağlık Müdürü Dr. Yemenici'den Grip Aşısı Çağrısı

İhmal Etmeyelim İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Sağlık Baskanlığı’mız tarafından ülke genelinde 15 Eylül'den itibaren grip aşısı uygulamasının başlatıldığını belirterek aşının önemine dikkat çekti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici yaptığı açıklamada” yılın bu dönemlerinde sık rastlanan grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla aşı uygulamasını ilimizde de başlattıklarını belitti.” Dr. Yemenici "65 yaş üzeri vatandaşlarımız, sağlık koşulları açısından risk grubuna girenler, kronik hastalığı olanlar grip aşılarını mutlaka yaptırmalıdır. Kronik hastalığı olan ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın aile hekimliklerine giderek sistemden kendilerine tanımlanan grip aşısını aile hekimine reçete ettirerek eczanelerden ücretsiz alabilirler. Aşıyı aldıktan sonra tekrar aile hekimlerine gelerek aşılarını yaptırabilirler. Lütfen ihmal etmeyelim." ifadelerini kullandı.
İhmal Etmeyelim İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Sağlık Baskanlığı’mız tarafından ülke genelinde 15 Eylül'den itibaren grip aşısı uygulamasının başlatıldığını belirterek aşının önemine dikkat çekti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici yaptığı açıklamada” yılın bu dönemlerinde sık rastlanan grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla aşı uygulamasını ilimizde de başlattıklarını belitti.”

Dr. Yemenici "65 yaş üzeri vatandaşlarımız, sağlık koşulları açısından risk grubuna girenler, kronik hastalığı olanlar grip aşılarını mutlaka yaptırmalıdır. Kronik hastalığı olan ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın aile hekimliklerine giderek sistemden kendilerine tanımlanan grip aşısını aile hekimine reçete ettirerek eczanelerden ücretsiz alabilirler. Aşıyı aldıktan sonra tekrar aile hekimlerine gelerek aşılarını yaptırabilirler. Lütfen ihmal etmeyelim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.