Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şiran'lı Günel CHP'den İsranbul Sarıyer'e Belediye Başkan Aday Adayı oldu

Yaşam 09.12.2023 - 05:14, Güncelleme: 09.12.2023 - 05:17 14820+ kez okundu.
 

Şiran'lı Günel CHP'den İsranbul Sarıyer'e Belediye Başkan Aday Adayı oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Sarıyer Belediye Meclis üyesi hemşehrimiz inşaat mühendisi Nizamettin Günel, CHP'den Sarıyer Belediye Başkan aday adayı oldu.
Nizamettin Günel kimdir?     01.01.1954 tarihinde Gümüşhane Şiran Yeniköy’de doğdu. İlkokulu Yeniköy’de okudu. Emirgan ortaokulu ve Etiler Lisesi’ni bitirdi. Galatasaray Mühendislik Okulu’ndan İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 2 yıl statik projelerde çalıştı.Özel sektörde uzun senelerdir üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Sivil Toplum Kuruluşları’nda aktif görevler almıştır. 1991 yılında Gümüşhane Şiran Yeniköy derneği kurucu dernek başkanlığını yapmıştır. ÇEKÜL Vakfı ve Kelkit Vadisi Platformu’nda bölge adına önemli çalışmaları olmuştur. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi üyesidir. Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği, Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı, Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeliği, Gümüşhane Üniversitesi Kalkınma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği ve Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu üyeliği görevleri devam etmektedir.   2 Dönemdir İBB ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmaktadır. Sarıyer Belediyesi CHP Grup Başkan Vekilliği ve İmar Komisyonu Başkanlığı ile İBB Kentsel Yenileme Komisyonu üyeliği devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Sarıyer Belediye Meclis üyesi hemşehrimiz inşaat mühendisi Nizamettin Günel, CHP'den Sarıyer Belediye Başkan aday adayı oldu.

Nizamettin Günel kimdir?  

 

01.01.1954 tarihinde Gümüşhane Şiran Yeniköy’de doğdu. İlkokulu Yeniköy’de okudu. Emirgan ortaokulu ve Etiler Lisesi’ni bitirdi.

Galatasaray Mühendislik Okulu’ndan İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. 2 yıl statik projelerde çalıştı.Özel sektörde uzun senelerdir üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır.

Sivil Toplum Kuruluşları’nda aktif görevler almıştır. 1991 yılında Gümüşhane Şiran Yeniköy derneği kurucu dernek başkanlığını yapmıştır. ÇEKÜL Vakfı ve Kelkit Vadisi Platformu’nda bölge adına önemli çalışmaları olmuştur. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi üyesidir. Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği, Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı, Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeliği, Gümüşhane Üniversitesi Kalkınma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeliği ve Gümüşhane Mühendis ve Mimarlar Platformu üyeliği görevleri devam etmektedir.

 

2 Dönemdir İBB ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmaktadır. Sarıyer Belediyesi CHP Grup Başkan Vekilliği ve İmar Komisyonu Başkanlığı ile İBB Kentsel Yenileme Komisyonu üyeliği devam etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.