Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SORUMLULARIN SORUMSUZLUĞU!!!

Spor 12.11.2023 - 18:39, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 15313+ kez okundu.
 

SORUMLULARIN SORUMSUZLUĞU!!!

Sorumluların Sorumsuzluğu
     Tff 3.lig 2. Grupta ilçemizi temsil eden 1954 Kelkit Belediyespor’umuz bugün kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor’u konul etti. İki takımda tribüne gelen futbolseverlere mücadele yönü yüksek bir karşılaşma izlettirdiler ve karşılıklı atılan goller ile müsabaka 1-1 sona erdi , temsilcimiz oynadığı oyun ile ilerleyen haftalar için umut verdi.  Müsabakada futbol adına güzel işler yapıldı çok detaylı anlatmak isterdim fakat yeşil sahaya yansıyan güzelliklerin önüne geçen bir sorumsuzluk yaşandı .Tff nin deplasman seyircisi hakkında aldığı karar madde madde yazıyor, stadyum kapasitesinin %5’i dir. Kelkit ilçe stadyum kapasitesi 1000 kişilik tir doğal olarak 50 adet bilet basılmalıdır . Tff istisnasız bu kararı almıştır , fakat istisnai durumlarda bu kapasite sadece ve sadece iki klüp kendi aralarında anlaşırsa bu karar değiştirilip %30 a kadar çıkarılabilir. Düne gidelim Elazığspor taraftarları Kelkit’e akın ediyoruz paylaşımlarını herkes gördü ve bizim sayfalardan dahi paylaşıldı , Kelkit için hayati önem taşıyan bu karşılaşma için bu kapasitenin artırılması hem stadyum şartları göz önünde bulundurularak ,hemde kendi evimizde deplasman yaşamak adına yönetimin tavrı dün paylaşımları gördükten sonra net olmalıydı ve o paylaşımlara karşılık 50 adet bilet basılmıştır ve fiyatı şudur, bunun dışında gelecek kişilerin zahmet etmemelerini ettikleri halde kesinlikle stadyuma alınmayacakları net bir şekilde söylenmeliydi, ve bu böyle olmadı bugün stadyumda 150 ye yakın taraftar alındı ve yaşanan olaylar çok vahim sonuçlar doğurabilirdi. Stadyumun zemini fayans olması ( araştırılsın dünyada zemini fayans olan başka stadyum yokturdur, bu stadı kabul edenlerde sorumlu sorumsuzlardır.) münasebetiyle kırdıkları keskin fayansları gözleri dönmüş bir şekilde taraftarlarımızın üzerine fırlattılar ve çok sayıda taraftar yaralandı kendini koruyabilen korudu, kısacası bir sorumsuzluk az kalsın telafisi imkansız sonuçlar doğuracaktı ,Şimdi çıkıp birileri bu sorumsuzluğu üstlenip net bir açıklama yapmalıdır , bu insiyatifi kim yada kimler aldı, yönetim bu fazla seyirci alımını durdurmak istedimi basılan bilet sayısından fazla kişiyi kimin talimatıyla içeri aldılar, eğer ilçe spor güvenlik kurulu aldıysa gerekçeli kararı açıklamalıdır, müsabaka gözlemcileri bu insiyatifi aldıysa çıkıp açıklamalıdır , bu kararı zaten kimse tekbaşına alamaz alırsa suç işlemiş olur ve cezalandırılmalıdır, sorumlu gözlemci ise herşeyin raporlanıp şikayet edilmesi gerekir , sorumlu kişinin sorumsuzluğunu Kelkit’imiz çekmemelidir. Sürekli yaşadığımız bir konuyada açıklık getirip yetkili mercilerin İlçemiz ismini ve kendi makamlarını artık küçük düşürmek yerine yüceltmelidir, bu konu özellikle il takımlarının Kelkit deplasmanına geldiği zaman gelen il takımlarının kamu yetkilileri müsabakaya yön vermek istemesi bunu defalarca yaşadık, kim olursa olsun kim gelirse gelsin kanunlar madde madde yazılıyor arayan herkese kanunlar okunmalıdır…. “UNUTMAYIN!!! İLÇE KÜÇÜK YÜREK BÜYÜK “
Sorumluların Sorumsuzluğu

  

 

Tff 3.lig 2. Grupta ilçemizi temsil eden 1954 Kelkit Belediyespor’umuz bugün kendi saha ve seyircisi önünde Elazığspor’u konul etti.

İki takımda tribüne gelen futbolseverlere mücadele yönü yüksek bir karşılaşma izlettirdiler ve karşılıklı atılan goller ile müsabaka 1-1 sona erdi , temsilcimiz oynadığı oyun ile ilerleyen haftalar için umut verdi. 

Müsabakada futbol adına güzel işler yapıldı çok detaylı anlatmak isterdim fakat yeşil sahaya yansıyan güzelliklerin önüne geçen bir sorumsuzluk yaşandı .Tff nin deplasman seyircisi hakkında aldığı karar madde madde yazıyor, stadyum kapasitesinin %5’i dir. Kelkit ilçe stadyum kapasitesi 1000 kişilik tir doğal olarak 50 adet bilet basılmalıdır . Tff istisnasız bu kararı almıştır , fakat istisnai durumlarda bu kapasite sadece ve sadece iki klüp kendi aralarında anlaşırsa bu karar değiştirilip %30 a kadar çıkarılabilir.

Düne gidelim Elazığspor taraftarları Kelkit’e akın ediyoruz paylaşımlarını herkes gördü ve bizim sayfalardan dahi paylaşıldı , Kelkit için hayati önem taşıyan bu karşılaşma için bu kapasitenin artırılması hem stadyum şartları göz önünde bulundurularak ,hemde kendi evimizde deplasman yaşamak adına yönetimin tavrı dün paylaşımları gördükten sonra net olmalıydı ve o paylaşımlara karşılık 50 adet bilet basılmıştır ve fiyatı şudur, bunun dışında gelecek kişilerin zahmet etmemelerini ettikleri halde kesinlikle stadyuma alınmayacakları net bir şekilde söylenmeliydi, ve bu böyle olmadı bugün stadyumda 150 ye yakın taraftar alındı ve yaşanan olaylar çok vahim sonuçlar doğurabilirdi.

Stadyumun zemini fayans olması ( araştırılsın dünyada zemini fayans olan başka stadyum yokturdur, bu stadı kabul edenlerde sorumlu sorumsuzlardır.) münasebetiyle kırdıkları keskin fayansları gözleri dönmüş bir şekilde taraftarlarımızın üzerine fırlattılar ve çok sayıda taraftar yaralandı kendini koruyabilen korudu, kısacası bir sorumsuzluk az kalsın telafisi imkansız sonuçlar doğuracaktı ,Şimdi çıkıp birileri bu sorumsuzluğu üstlenip net bir açıklama yapmalıdır , bu insiyatifi kim yada kimler aldı, yönetim bu fazla seyirci alımını durdurmak istedimi basılan bilet sayısından fazla kişiyi kimin talimatıyla içeri aldılar, eğer ilçe spor güvenlik kurulu aldıysa gerekçeli kararı açıklamalıdır, müsabaka gözlemcileri bu insiyatifi aldıysa çıkıp açıklamalıdır , bu kararı zaten kimse tekbaşına alamaz alırsa suç işlemiş olur ve cezalandırılmalıdır, sorumlu gözlemci ise herşeyin raporlanıp şikayet edilmesi gerekir , sorumlu kişinin sorumsuzluğunu Kelkit’imiz çekmemelidir.

Sürekli yaşadığımız bir konuyada açıklık getirip yetkili mercilerin İlçemiz ismini ve kendi makamlarını artık küçük düşürmek yerine yüceltmelidir, bu konu özellikle il takımlarının Kelkit deplasmanına geldiği zaman gelen il takımlarının kamu yetkilileri müsabakaya yön vermek istemesi bunu defalarca yaşadık, kim olursa olsun kim gelirse gelsin kanunlar madde madde yazılıyor arayan herkese kanunlar okunmalıdır….

“UNUTMAYIN!!!

İLÇE KÜÇÜK YÜREK BÜYÜK “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.