Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Takım Ateş Hattında!Yönetim İse Hala Bekliyor.

Spor 28.10.2023 - 19:31, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14864+ kez okundu.
 

Takım Ateş Hattında!Yönetim İse Hala Bekliyor.

1954 Kelkit Hürriyetspor ligin en zayıf takımlarından Ergene Velimeşespor'a kendi evinde yenildi.
Sezon başında yeni başkan ve yeni yönetimle büyük umutlarla yola çıkan Kelkit Hürriyetspor da durumlar iyiye gitmiyor.   Ligin en zayıf takımlarından Ergene Velimeşespor'a kendi sahasında 1-2 yenilmesi,5 maçtır galibiyet yüzü görmeyen takımda birşeylerin değismesi gerektiğini iyice göz önüne serdi.   Maç fazlasına rağmen lig sonuncusu takımlarla ayni puana sahip olması,ayrıca lig başlarında yendiği takımların, kendilerini toparlayıp daha iyi oyun ortaya koymaya başlamaları Kelkit Hürriyetspor 'u en zayıf halka haline getirdi. Oysaki sezon başında 7 den 70 e herkesin gerek maddi gerek manevi destek verdiği temsilcimizden daha iyi bir karşılık bekliyordu. Şampiyonluğa oynatacak bir kulüp bütçesi oluşturulması ve büyük maliyetli transferler yapılmasına rağmen sonuçların bu şekilde olması,gözleri yönetime çevirdi. Önümüzdeki günlerde bu durumu deĝiştirmek için, yönetimin nasıl bir hamle yapacağı merak konusu!  
1954 Kelkit Hürriyetspor ligin en zayıf takımlarından Ergene Velimeşespor'a kendi evinde yenildi.

Sezon başında yeni başkan ve yeni yönetimle büyük umutlarla yola çıkan Kelkit Hürriyetspor da durumlar iyiye gitmiyor.

 

Ligin en zayıf takımlarından Ergene Velimeşespor'a kendi sahasında 1-2 yenilmesi,5 maçtır galibiyet yüzü görmeyen takımda birşeylerin değismesi gerektiğini iyice göz önüne serdi.

 

Maç fazlasına rağmen lig sonuncusu takımlarla ayni puana sahip olması,ayrıca lig başlarında yendiği takımların, kendilerini toparlayıp daha iyi oyun ortaya koymaya başlamaları Kelkit Hürriyetspor 'u en zayıf halka haline getirdi.

Oysaki sezon başında 7 den 70 e herkesin gerek maddi gerek manevi destek verdiği temsilcimizden daha iyi bir karşılık bekliyordu.

Şampiyonluğa oynatacak bir kulüp bütçesi oluşturulması ve büyük maliyetli transferler yapılmasına rağmen sonuçların bu şekilde olması,gözleri yönetime çevirdi.

Önümüzdeki günlerde bu durumu deĝiştirmek için, yönetimin nasıl bir hamle yapacağı merak konusu!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.