Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Üstün Bakanlık Listesinde

Gümüşhane 14.04.2023 - 14:53, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2440+ kez okundu.
 

Üstün Bakanlık Listesinde

Millet İttifakı’nın seçimi kazanması durumda partilerin kabinede yer alacağı isimleri netleşmeye başladı.
14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrasında Millet İttifakı’nın bileşenleri olan diğer partilerin bakanlık için konuşulan isimleri dikkat çekici. Millet İttifakı’nın mutabık kaldığı her partinin Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak ve her parti en az bir bakanlıkla kabinede yer alacak. Bakanlık için genel başkanların mutabık kaldığı isimlerin    DEVA PARTİSİ İbrahim Çanakçı Candan Karlıtekin   DEMOKRAT PARTİ Bülent Şahinalp   GELECEK PARTİSİ Feridun Bilgin Feramuz Üstün   İYİ PARTİ Bilge Yılmaz İsmail Tatlıoğlu Ahmet Kamil Erozan   SAADET PARTİSİ Sabri Tekir şeklinde olduğu belirtildi.            YENİ KABİNEDE GÜMÜŞHANELİ BAKAN Millet İttifakı’nın bileşeni olan Gelecek Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün’ün ismi Ankara’da bakan olacaklar arasında konuşuluyor. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olduğunu günden beri yakın ekibinde yer alan ve birlikte istifa ederek Gelecek Partisi kurucular kurulunda yer alan Feramuz Üstün’ün kabinede görev alacağı haberi herkes tarafından olumlu karşılandı ve yankı uyandırdı.
Millet İttifakı’nın seçimi kazanması durumda partilerin kabinede yer alacağı isimleri netleşmeye başladı.

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrasında Millet İttifakı’nın bileşenleri olan diğer partilerin bakanlık için konuşulan isimleri dikkat çekici. Millet İttifakı’nın mutabık kaldığı her partinin Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak ve her parti en az bir bakanlıkla kabinede yer alacak.

Bakanlık için genel başkanların mutabık kaldığı isimlerin 

 

DEVA PARTİSİ

İbrahim Çanakçı

Candan Karlıtekin

 

DEMOKRAT PARTİ

Bülent Şahinalp

 

GELECEK PARTİSİ

Feridun Bilgin

Feramuz Üstün

 

İYİ PARTİ

Bilge Yılmaz

İsmail Tatlıoğlu

Ahmet Kamil Erozan

 

SAADET PARTİSİ

Sabri Tekir

şeklinde olduğu belirtildi.         

 

YENİ KABİNEDE GÜMÜŞHANELİ BAKAN

Millet İttifakı’nın bileşeni olan Gelecek Partisinin Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün’ün ismi Ankara’da bakan olacaklar arasında konuşuluyor.

Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olduğunu günden beri yakın ekibinde yer alan ve birlikte istifa ederek Gelecek Partisi kurucular kurulunda yer alan Feramuz Üstün’ün kabinede görev alacağı haberi herkes tarafından olumlu karşılandı ve yankı uyandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.