Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Tanrısever'den Kelkit'e Ziyaret

Yaşam 09.05.2024 - 09:50, Güncelleme: 09.05.2024 - 10:27 8342 kez okundu.
 

Vali Tanrısever'den Kelkit'e Ziyaret

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit ilçe ziyaretleri kapsamında 31 Mart seçimlerinin ardından ilçeye bağlı Beldelerde seçilen Belediye Başkanlarının tamamını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Vali Tanrısever, ilçede ilk olarak Kelkit Kaymakamı Kadir Algın’ı makamında ziyaret etti. Ardından Satala Antik Kentinde yürütülecek çalışmalarla ilgili koordinasyon toplantısına başkanlık yapan Vali Tanrısever, toplantının ardından Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. “Elimizden gelen her türlü desteği sizlere vereceğiz” Belediye girişinde Başkan Yılmaz ve Belediye Meclisi üyeleri tarafından karşılanan Vali Tanrısever, “Kelkit gibi önemli bir ilçede hizmet vereceksiniz. Bizler de elimizden gelen her türlü desteği sizlere vereceğiz. İnşallah Kelkit’i eski görkemli günlerine hep beraber kaymakamımızla, belediyemizle beraber sizlerin de desteğiyle geri döndürmenin derdinde olacağız. “Bugün tüm günümüzü Kelkit’e ayırdık” Ziyaretleri sırasında çay ocağı ve parklarda oturan vatandaşlarla sohbet edip o sırada yoldan geçen çocuklara da oyuncak hediye eden Vali Tanrısever, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada “Bugün tüm günümüzü Kelkit’e ayırdık. Kelkit Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz başta olmak üzere 31 Mart’ta seçimi kazanan tüm Belde Belediye Başkanlarımıza uğrayarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit ilçe ziyaretleri kapsamında 31 Mart seçimlerinin ardından ilçeye bağlı Beldelerde seçilen Belediye Başkanlarının tamamını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Vali Tanrısever, ilçede ilk olarak Kelkit Kaymakamı Kadir Algın’ı makamında ziyaret etti. Ardından Satala Antik Kentinde yürütülecek çalışmalarla ilgili koordinasyon toplantısına başkanlık yapan Vali Tanrısever, toplantının ardından Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

“Elimizden gelen her türlü desteği sizlere vereceğiz”

Belediye girişinde Başkan Yılmaz ve Belediye Meclisi üyeleri tarafından karşılanan Vali Tanrısever,Kelkit gibi önemli bir ilçede hizmet vereceksiniz. Bizler de elimizden gelen her türlü desteği sizlere vereceğiz. İnşallah Kelkit’i eski görkemli günlerine hep beraber kaymakamımızla, belediyemizle beraber sizlerin de desteğiyle geri döndürmenin derdinde olacağız.

“Bugün tüm günümüzü Kelkit’e ayırdık”

Ziyaretleri sırasında çay ocağı ve parklarda oturan vatandaşlarla sohbet edip o sırada yoldan geçen çocuklara da oyuncak hediye eden Vali Tanrısever, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada “Bugün tüm günümüzü Kelkit’e ayırdık.  Kelkit Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz başta olmak üzere 31 Mart’ta seçimi kazanan tüm Belde Belediye Başkanlarımıza uğrayarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.