Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yıldırım Muhalefetin Eleştiri Konusu oldu

28.04.2023 - 19:14, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2577+ kez okundu.
 

Yıldırım Muhalefetin Eleştiri Konusu oldu

Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nı kâğıda bakarak okudu.
Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nı kâğıda bakarak okudu. Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım,  İstiklal Marşı'nı kâğıda bakarak okudu.   AK Parti'nin yeniden milletvekili adayı göstermediği eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, TBMM kürsüsünde son konuşmasında İstiklal Marşı'nı kâğıda bakarak okudu. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kuruluşunun 103'üncü yıldönümü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlamaları çerçevesinde, pazar günü özel gündemle toplandı.   Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, son kez çıktığı TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmasında Türk bayrağı açıp İstiklâl Marşı okuyarak bitirdi. Yıldırım'ın İstiklâl Marşı'nı kâğıda bakarak okuması, muhalif partiler tarafından, bu nasıl millilik ve yerlilik ki  bir başbakan  hemen herkesin ezbere okuduğu Milli Marşımızı kağıda bakarak okuyor diye eleştirildi.
Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nı kâğıda bakarak okudu.
Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstiklal Marşı'nı kâğıda bakarak okudu.

Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım,  İstiklal Marşı'nı kâğıda bakarak okudu.
 

AK Parti'nin yeniden milletvekili adayı göstermediği eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, TBMM kürsüsünde son konuşmasında İstiklal Marşı'nı kâğıda bakarak okudu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), kuruluşunun 103'üncü yıldönümü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' kutlamaları çerçevesinde, pazar günü özel gündemle toplandı.

 

Eski Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, son kez çıktığı TBMM kürsüsünde yaptığı konuşmasında Türk bayrağı açıp İstiklâl Marşı okuyarak bitirdi.

Yıldırım'ın İstiklâl Marşı'nı kâğıda bakarak okuması, muhalif partiler tarafından, bu nasıl millilik ve yerlilik ki  bir başbakan  hemen herkesin ezbere okuduğu Milli Marşımızı kağıda bakarak okuyor diye eleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.