Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zigana Tüneli'nin Açılış Tarihi Belli Oldu!

Gümüşhane 13.04.2023 - 22:42, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2199+ kez okundu.
 

Zigana Tüneli'nin Açılış Tarihi Belli Oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bayburt'ta katıldığı iftar programın da Yeni Zigana Tünelinin açılış tarihini açıkladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bayburt'ta katıldığı iftar programın da Yeni Zigana Tünelinin açılış tarihini açıkladı. Karaismailoğlu, 3 Mayıs tarihinde tünelin açılışının gerçekleştirileceğini duyurdu. Karaismailoğlu,   "3 Mayıs'ta inşallah Zigana Tüneli'ni açarak yolları, mesafeleri iyice kısaltacağız. Buradan bir şehir içi mesafesindeki seyahat süresiyle Bayburt'a transit bağlanmış olacaksınız inşallah." diye konuştu. "Avrupa'nın en uzunu, dünyanın da üçüncü en uzun tüneli" "Yeni Türkiye öyle bir yere geldi ki 1987 yılında Turgut Özal'ın döneminde o zaman da çok başarılı işler yapıldı." ifadesini kullanan Karaismailoğlu, şöyle devam etti:   "Zigana tüneli ilk o zaman yapılmıştı. Toplam uzunluğu 1700 metreydi. Böyle rakım 1800 metrelerdeydi. O zaman yapıldığı zaman ne büyük rahatlık ve ne büyük şaşalı kutlamalar yapılmıştı. Ama bakın bugüne geldiğimizde 1700 metre tek tüp tünel, şimdi tam 14,5 kilometre uzunluğunda çift tüp kesintisiz bir tünelden bahsediyoruz. Avrupa'nın en uzunu, dünyanın da üçüncü en uzun tüneli inşallah bunu vatanımıza milletimize kazandıracağız."
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bayburt'ta katıldığı iftar programın da Yeni Zigana Tünelinin açılış tarihini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bayburt'ta katıldığı iftar programın da Yeni Zigana Tünelinin açılış tarihini açıkladı. Karaismailoğlu, 3 Mayıs tarihinde tünelin açılışının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Karaismailoğlu,

 

"3 Mayıs'ta inşallah Zigana Tüneli'ni açarak yolları, mesafeleri iyice kısaltacağız. Buradan bir şehir içi mesafesindeki seyahat süresiyle Bayburt'a transit bağlanmış olacaksınız inşallah." diye konuştu.

"Avrupa'nın en uzunu, dünyanın da üçüncü en uzun tüneli"

"Yeni Türkiye öyle bir yere geldi ki 1987 yılında Turgut Özal'ın döneminde o zaman da çok başarılı işler yapıldı." ifadesini kullanan Karaismailoğlu, şöyle devam etti:

 

"Zigana tüneli ilk o zaman yapılmıştı. Toplam uzunluğu 1700 metreydi. Böyle rakım 1800 metrelerdeydi. O zaman yapıldığı zaman ne büyük rahatlık ve ne büyük şaşalı kutlamalar yapılmıştı. Ama bakın bugüne geldiğimizde 1700 metre tek tüp tünel, şimdi tam 14,5 kilometre uzunluğunda çift tüp kesintisiz bir tünelden bahsediyoruz. Avrupa'nın en uzunu, dünyanın da üçüncü en uzun tüneli inşallah bunu vatanımıza milletimize kazandıracağız."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.