85 Yaşındaki Alzheimer Hastası Kadın Ölü Bulundu

Dün gece saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan ve Alzheimer hastası olduğu öğrenilen H. Fidan için yakınları tarafından kayıp ilanı verilmişti. Kuaför M. Fidan’ın annesi olan yaşlı kadının en son Cumhuriyet Mahallesi Çataklar mevkiinde görüldüğü belirtilmiş, bölgede geniş çaplı bir arama başlatılmıştı.

 

Yapılan aramalar sonucunda, H. Fidan’ın cansız bedeni, 2 Kelkit Çayı kolunun birleştiği noktada bulundu. Olay, ilçe halkını derin bir üzüntüye boğdu.

 

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonrası netleşeceğini belirtti.

 

Yakınları, H. Fidan’ı bulanların durumu derhâl polise bildirmesini istemişti. Ne yazık ki arama çabaları acı bir sonla sonuçlandı.