Başkan Ekrem ONUK'tan Gümüşhanespor Yönetimine Tepki

Gümüşhanespor yönetimi, kulüp sayfasından yaptığı açıklama da Onuksports'un yükümlülüklerini yerine getirmediği için, Onuksports'la yaptıkları göğüs sponsorluk anlaşmasını tek taraflı iptal ettiklerini duyurmuşlardı.

Ancak Kelkit Hürriyetspor başkanı bu durumun böyle olmadığını ifade ederek şunları söyledi;
"Gümüşhanespor benle güya göğüs sponsorluğu anlaşması imzalamış. Yok böyle bir anlaşma. Varsa çıkarıp imzaladığımız anlaşmanın kağıtlarını göstersinler. Bu şekilde bir karalama açıklaması yaparak, kendilerince beni baskı altına almak istemeleriyle neyi hedefliyorlar."

Kendilerinin Onuksports Kelkit Hürriyetspor olarak, Gümüşhanespor tesislerinde kamp yapmalarına karşılık tesisin birikmiş doğalgaz borcunu, Gümüşhanespor'un kamp ve antreman malzemelerini de kendisinin ödediğini belirten başkan Ekrem Onuk; 
" Gümüşhanespor başkanı Erol Ocaklı, bir ortamda Gümüşhanespor'a yardım için benden para istedi. Bende sözel olarak, benden 250 bin yazabilirsin dedim. Olay bu. Başka yaptığımız hiç bir yazılı antlaşma yok. Eğer varsa imzalanmış bir kağıt çıkarıp göstersinler." diye konuştu.

Ekrem Onuk son olarak; "Kendisinin Kelkit'li olduğunu,bu tür şeylerin gereksiz olduğunu ve kendi bölgemiz içinde birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini" söyledi.

Konuyla ilgili soruları cevaplamak için Erol Ocak'lıyı arayan Haber Kelkit, başkana ulaşamadı.

Gümüşhanespor yönetiminin bu antlaşmayla ilgili ellerinde imzalanmış bir yazılı metin olup olmadığını açıklaması bekleniyor.