Gümüşhane'de 2. Off-Road Rüzgarı Esti

Gümüşhane Merkez Akçakale Mahallesinde özel olarak oluşturulan parkuru çevreleyen tepelere kamp kuran vatandaşlar heyecanlı gösterileri takip ederken Vali ve Belediye Başkanı başta olmak üzere ilin yöneticileri Off-Road tutkunlarını yalnız bırakmadı. Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer festival kapsamında yapılan yarışların startını verirken Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever’de ödül kazanan sporcu ve kulüplere ödüllerini takdim etti.

 

Verdiği destek ve vatandaşlara yaptığı çağrılar ile Festivalin coşkulu geçmesinde pay sahibi olan Vali Alper Tanrısever, zorlu şartlarda zamana karşı mücadele eden araçların nefes kesen anlara da şahitlik etti. GÜMOFF Başkanı Recep Şahin'le birlikte özel donanımlı araçla parkurun tamamını kat eden Tanrısever, sporcuların yarış sırasındaki heyecanını deneyimledi.

“Tekrar Gümüşhane'de görüşmek üzere”

GÜMOFF’un özel olarak yaptırdığı tişörtüyle etkinliğe katılan Vali Tanrısever, daha sonra yarışmada dereceye giren takımlara kupa ve hediyelerini takdim etti. Kulübün sosyal medya hesabındaki canlı yayınına katılan Vali Tanrısever, “Gümüşhane'de bu kadar misafiri tekrar ağırlamayı planlıyoruz inşallah önümüzdeki yıllarda. Gümüşhane olarak bunu sahiplendik. Gerek kulübümüz gerek sivil toplum örgütlerimiz sponsorlarımız hepsine teşekkür ediyoruz. Tekrar Gümüşhane'de görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

“Bu tür etkinliklere devam edeceğiz”

Kupa töreninde yaptığı konuşmada etkinliğe katılan tüm sporculara teşekkür eden Vali Tanrısever, “Hepinize teşekkür ediyoruz. Ayaklarınıza sağlık. Günümüzü gün ettiniz, şehrimize renk kattınız. Eğer hatamız kusurumuz olduysa affola. İnşallah el ele sizlerin de desteğiyle daha birçok organizasyonu yapacağız. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Sizleri de yine bekleyeceğiz burada inşallah” diye konuştu.