Gümüşhanespor’un Yeni Sportif Direktörü İhsan Pelit Oldu

Gümüşhanespor Kulübü, yeni idari yapılanma çerçevesinde önemli bir adım atarak, sportif kurumsallaşma yolunda yeniden yapılanmaya gitti. Bu kapsamda, kulüp yönetimi, Sportif Direktörlük görevine İhsan Pelit’i getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, İhsan Pelit’in yeni görevinde başarılar dilenirken, bu atamanın Gümüşhanespor camiası için hayırlı olması temenni edildi. Pelit’in, Gümüşhanespor’un sportif hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacağı vurgulandı.

Gümüşhaneli ve 56 yaşında olan İhsan Pelit, yıllardır Gümüşhane Telekom Kulübü’nde hocalık yapmış bir isim. Aynı zamanda Gümüşhanespor’un altyapısında uzun yıllar görev almış ve Gümüşhaneli futbolcuların yetişmesinde büyük emekler vermiş isim.

Gümüşhanespor Başkanı Erol Ocaklı, İhsan Pelit’in kulübe olan katkılarından övgüyle bahsederek, “Yıllardır Gümüşhanespor’un altyapısında hocalık yaptı. Bugün 38 yaşına gelmiş Gümüşhaneli futbolcuları kendi yetiştirmiş ve çok büyük emeği vardır. 35 yıldır futbolun içinde görev alır. Karakteriyle, adamlığıyla Gümüşhane’deki nadir insanlardandır. Bugüne kadar vermiş olduğu emeklerine karşılık, Gümüşhanespor’un en önemli konumlarından birine getirdik ki Gümüşhanespor vefa borcunu ödeyebilsin,” dedi.