KELKİT'TE DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI FARKINDALIK PROGRAMI YAPILDI

10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası Programına Kelkit Kaymakamı Kadir ALGIN, Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin KAYA, İlçe Emiyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı okul kurum amirleri ve veliler katıldı.

Program akışında Özel Eğitim Uygulama okulu El Sanatları Atölyesindeki öğrencilerin yaptığı ürün sergisi gezildi ve öğrencilerle beraber Kelkit Kaymakamı Kadir ALGIN ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ Ebru Sanatı etkinliği yaptılar.

Daha sonra program akışında olan zeybek oyunu, kostümlü drama, katibim gösterisi, ritim gösterisi, parkur oyunları, canlı müzik dinletisi ve öğretmen öğrenci dansıyla birlikte sonlanan etkinlikler misafirler tarafından büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Ünal YILMAZ program sonunda öğrencilere hediyeler dağıttı.

Eğitimde tek bir fert dahi feda edilemez ilkesiyle, anlayışıyla hizmet veren Kelkit Özel Eğitim Uygulama Okulu, idareci, öğretmen ve öğrencileriyle beraber büyük bir özveriyle, sevgi anlayışı içerisinde, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Farkındalık günü etkinliğini çok güzel bir şekilde yansıttılar.