Teknik Direktör Serdar Göçerler, Açıklama Yaptı

Kelkit Hürriyet Spor Teknik Direktörü Serdar Göçerler, oluşturduğu kadroların Kelkit’i seven, genç, dinamik, mütevazi ve gelişime açık oyunculardan oluştuğunu belirterek,“Başkanımız ve yönetimimizin desteğiyle sezona başlarken, tesislerimizin bakımı, 25 yeni oyuncunun kadroya katılması ve birçok oyuncumuzun liglere bir hafta kala gelmesi nedeniyle iyi bir kamp dönemi geçiremedik. Fiziksel ve kondisyon açısından diğer takımlarla aramızda eksiklikler var; ancak yüreği, cesareti ve mücadelesiyle bu farkı kapatan bir "AİLE" olduk. Oyuncular özveriyle çalışarak istenilen her şeyi yerine getirdiler; kendilerine bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür ediyorum” diye ifade etti.

 


Göçerler, “Bir antrenör grubu olarak, birlikte çalışmaya ve sürekli gelişime inanıyoruz. Oyun planımız, hem defansif hem de ofansif oynamayı öngörüyor; amacımız, topun bizde kalmasını sağlamak ve keyif alarak oynamaktır. Yeri geldiğinde kalemizi korumayı da bileceğiz" dedi.

Sözlerine şöyle devam etti: "Sezonun ilk dört maçında üç galibiyet ve bir mağlubiyet elde ettik. Tüm oyuncularımıza, ekip ve çalışanlarımıza, bizi destekleyen herkese bu önemli galibiyetlerdeki katkılarından dolayı teşekkür ederim. Daha fazlasına talibiz ve her geçen gün daha iyi bir "TAKIM" olacağız. Kelkit Hürriyet Spor Ailesi’nin sabrı ve bütünlüğü, başarılarımızın belirleyici faktörü olacaktır.”