Ünal Yılmaz Kentsel Dönüşümde İstekli

Kelkit Küçük Cami mahallesinde yapılacak olan, bir caddeye sıkışıp kalmış olan ilçeyi rahatlatıp alternatif bir caddenin oluşmasını sağlayacak olan kentsel dönüşüm, başarılırsa Kelkit'e yeni bir yüz kazandıracak.

Küçük cami mahallesinde eski ve gecekondu görünümlü evlerin yıkılmasıyla sürekli dillendirilen yeni bir cadde oluşacağı gibi ayrıca ilçenin genişlemesi ve gelişen bir kent görüntüsüne kavuşmasında önemli bir adım kentsel dönüşüm.

Başkan Aziz Nas zamanında kentsel dönüşüm adına 2 binanın temeli atılmış, ancak sonra durdurulmuştu.Başkan Ünal Yılmaz ise bunu devam ettirip bu dönüşümü tamamlama niyetinde. Bu konuda kentsel dönüşüm daire sahipleriylr görüşen başkan Yılmaz, şunlari söyledi;

"Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm daire sahipleriyle gerçekleştirilen istişare toplantısında, kentsel dönüşüm projesinin detayları masaya yatırıldı. Daire sahipleriyle yapılan görüşmelerde, bu yıl inşaata başlanacağı ve en kısa sürede mahalle sakinlerinin mağduriyetlerinin giderileceğini vurguladık. 

Proje kapsamında, dairelerin sahiplerine zamanında teslim edilmesini hedefliyoruz.Toplantıda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sn. Murat Kurum beyefendinin ve Kentsel Dönüşüm projemizde önemli destekçilerimizden, TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi, Milletvekilimiz Sn. Celalettin Köse beyefendinin bizlere desteklerini anlattık ve teşekkürlerimizi ilettik. 

Proje sürecinin şeffaf bir şekilde ilerleyeceğini ve mahalle sakinlerinin görüşlerini her zaman dikkate alacağımızı ifade ettik. Küçükcami'de gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm projesinin, bölgenin çehresini değiştireceği ve yaşam kalitesini artıracaktır, mahalle sakinlerimizin hiç bir kuşkusu olmasın."