Başkan Başer, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Üyeliğine Seçildi

Yaşam 30.05.2024 - 09:01, Güncelleme: 30.05.2024 - 09:12 3340+ kez okundu.
 

Başkan Başer, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Üyeliğine Seçildi

oğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin 1. Olağan Meclis Toplantısı Trabzon’da gerçekleşti. Yapılan seçimli toplantıda Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer Encümen Üyeliğine, Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir ise Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi.
Yapılan seçimli toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin başkanı olurken, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer Encümen Üyeliğine seçildi. Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir ise Denetim Komisyonu üyesi olarak seçildi. Encümen Üyeliğine seçilen Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kurulduğu 1992 yılından beri Doğu Karadeniz illerimiz arasında iş birliği, tecrübe paylaşımı ve birlikte hareket etme kabiliyeti oluşturabilme yönünde çok önemli bir misyona sahip olan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin 1. Olağan Meclis Toplantısının öncelikle ülkemiz, bölgemiz ve belediyelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Belediyelerimizin sorunlarının çözümüne yönelik çok önemli çalışmalar yürütmenin yanı sıra, belediyelerimizin hak ve hukukunun korunması ve gelişmesi için birliğimize büyük bir sorumluluk düşmektedir. Aramızdaki istişare ve dayanışma neticesinde ülkemiz, bölgemiz ve belediyelerimiz için faydalı hizmetler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Birliğimizin daim olması temennisiyle; Birliğimize seçilen Başkan ve üyelerimize başarılar diliyor, bu oluşumun hayırlara vesile olmasını diliyorum”  
oğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin 1. Olağan Meclis Toplantısı Trabzon’da gerçekleşti. Yapılan seçimli toplantıda Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer Encümen Üyeliğine, Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir ise Denetim Komisyonu üyeliğine seçildi.

Yapılan seçimli toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin başkanı olurken, Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer Encümen Üyeliğine seçildi. Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir ise Denetim Komisyonu üyesi olarak seçildi.

Encümen Üyeliğine seçilen Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kurulduğu 1992 yılından beri Doğu Karadeniz illerimiz arasında iş birliği, tecrübe paylaşımı ve birlikte hareket etme kabiliyeti oluşturabilme yönünde çok önemli bir misyona sahip olan Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin 1. Olağan Meclis Toplantısının öncelikle ülkemiz, bölgemiz ve belediyelerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Belediyelerimizin sorunlarının çözümüne yönelik çok önemli çalışmalar yürütmenin yanı sıra, belediyelerimizin hak ve hukukunun korunması ve gelişmesi için birliğimize büyük bir sorumluluk düşmektedir.

Aramızdaki istişare ve dayanışma neticesinde ülkemiz, bölgemiz ve belediyelerimiz için faydalı hizmetler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Birliğimizin daim olması temennisiyle; Birliğimize seçilen Başkan ve üyelerimize başarılar diliyor, bu oluşumun hayırlara vesile olmasını diliyorum”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.