Başkan Ekrem Onuk Daltaban'ı Hedef Aldı

Spor 16.10.2024 - 17:13, Güncelleme: 16.10.2024 - 17:36 3097 kez okundu.
 

Başkan Ekrem Onuk Daltaban'ı Hedef Aldı

Önceki gün Kelkit Hürriyetspor Başkanı Ekrem Onuk'un kulüp sayfasından yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.
Bunun üzerine dün yaptığı basın açıklamasında konu başlıklarına açıklık getirdi.Öncelikle kendisinin kulüp başkanlığını talep etmediğini, o zamanki kulüp başkanı Mustafa Servet Daltaban'ın kendisini arayarak  " Abi sen bu işin içinden geliyorsun. Kelkit'in sana ihtiyacı var, sen almalısın bu kulüp başkanlığını" dediğini aktardı. Araya başkalarınıda sokarak kendisini ikna ettiğini söyleyen Ekrem Onuk, bunun üzerine kendisinin projelerinin olduğunu bu projeleri uygulayabilmesi için, kulübü şirketleştirmesi gerektiğini belirttiğini ifade etti. Ekrem Onuk, bu talebine karşılık o zaman ki başkan Daltaban'ın, kendisi ve birkaç arkadaşının kulüpten alacağını garanti edip kendisine senet verirse kulübü şirketleşirebileceğini ve kulübü kendisine devredeceğini söylediğini vurguladı. Daha sonrasında senetleri Daltaban'a verip kulüp başkanlığına geldikten sonra, senetlerin yarısını ödediğini, geri kalan yarısının da biraz ertelenmesine karşılık kendisini hemen icraya verdiğini aktaran başkan Ekrem Onuk " Hem beni Almanya'dan davet edip, hemde icraya vermek yakışmadı" diye konuştu. Her kulüpte belirlenenin dışında sonradan ekstra borçların çıktığını belirten Onuk, borç konusunu kendilerinin problem etmediğini, sonradan futbolcu şikayetleriyle oluşan borcu kastettiklerini söyledi. Ayrıca sözlerinin muhatabının asla 50 kişilik takımsever esnaf kardeşlerinin olmadığını, muhatabın Daltaban ve birkaç arkadaşının olduğunu belirten Onuk, 50 kişilik yönetimin çabalarina ve emeklerine saygı duyduğunu belirtti. Başkan Ekrem Onuk, konuşmasını " Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü ne zaman şampiyon olursa şapkamı o zaman çıkaracağım" diyerek bitirdi.
Önceki gün Kelkit Hürriyetspor Başkanı Ekrem Onuk'un kulüp sayfasından yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü.

Bunun üzerine dün yaptığı basın açıklamasında konu başlıklarına açıklık getirdi.Öncelikle kendisinin kulüp başkanlığını talep etmediğini, o zamanki kulüp başkanı Mustafa Servet Daltaban'ın kendisini arayarak 

" Abi sen bu işin içinden geliyorsun. Kelkit'in sana ihtiyacı var, sen almalısın bu kulüp başkanlığını" dediğini aktardı. Araya başkalarınıda sokarak kendisini ikna ettiğini söyleyen Ekrem Onuk, bunun üzerine kendisinin projelerinin olduğunu bu projeleri uygulayabilmesi için, kulübü şirketleştirmesi gerektiğini belirttiğini ifade etti.

Ekrem Onuk, bu talebine karşılık o zaman ki başkan Daltaban'ın, kendisi ve birkaç arkadaşının kulüpten alacağını garanti edip kendisine senet verirse kulübü şirketleşirebileceğini ve kulübü kendisine devredeceğini söylediğini vurguladı.

Daha sonrasında senetleri Daltaban'a verip kulüp başkanlığına geldikten sonra, senetlerin yarısını ödediğini, geri kalan yarısının da biraz ertelenmesine karşılık kendisini hemen icraya verdiğini aktaran başkan Ekrem Onuk " Hem beni Almanya'dan davet edip, hemde icraya vermek yakışmadı" diye konuştu.

Her kulüpte belirlenenin dışında sonradan ekstra borçların çıktığını belirten Onuk, borç konusunu kendilerinin problem etmediğini, sonradan futbolcu şikayetleriyle oluşan borcu kastettiklerini söyledi.

Ayrıca sözlerinin muhatabının asla 50 kişilik takımsever esnaf kardeşlerinin olmadığını, muhatabın Daltaban ve birkaç arkadaşının olduğunu belirten Onuk, 50 kişilik yönetimin çabalarina ve emeklerine saygı duyduğunu belirtti.

Başkan Ekrem Onuk, konuşmasını " Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü ne zaman şampiyon olursa şapkamı o zaman çıkaracağım" diyerek bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.