Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'de 'Spor Şöleni'. 4 Bin Sporcu Gelecek

Spor 26.04.2024 - 14:21, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:03 2592 kez okundu.
 

Gümüşhane'de 'Spor Şöleni'. 4 Bin Sporcu Gelecek

Gümüşhane’de Nisan ayının son günlerine gelinmesine rağmen devam eden sportif turnuvalara mayıs ayındakiler de eklenince kent, 40 günde yaklaşık 4 bine yakın sporcuya ev sahipliği yapacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilecek olan ulusal ve bölgesel sportif turnuvalar başladı. Belirlenen takvime göre Mayıs ayına kadar yaklaşık 4 bin sporcunun kente gelmesi beklenirken ilk turnuva U18 Futbol Türkiye Şampiyonası müsabakalarıyla başladı. 25-28 Nisan’da yapılan turnuvanın hemen ardından, 26-28 Nisan tarihleri arasında Okul Sporları Küçükler Futbol Grup Müsabakaları,  29-30 Nisan tarihlerinde Geleneksel Türk Okçuluk Okul Sporları Grup Küçükler, Yıldızlar, Gençler (A-B) Kız-Erkek müsabakaları gerçekleştirilecek. Basketbol Okul Sporları Küçükler Kız-Erkek Yarı Final müsabakaları 1-4 Mayıs tarihlerinde, Muay Thai Okul Sporları Gençler (A-B) Kız-Erkek Türkiye Finali 7-11 Mayıs tarihlerinde, Yıldız Erkekler Hentbol Federasyon Faaliyeti Yarı Final Müsabakaları 15-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Tüm bu etkinliklere 4 bine yakın sporcunun katılması beklenirken Gümüşhane bu tarihlerde spor şöleni yaşayacak.  
Gümüşhane’de Nisan ayının son günlerine gelinmesine rağmen devam eden sportif turnuvalara mayıs ayındakiler de eklenince kent, 40 günde yaklaşık 4 bine yakın sporcuya ev sahipliği yapacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleştirilecek olan ulusal ve bölgesel sportif turnuvalar başladı.

Belirlenen takvime göre Mayıs ayına kadar yaklaşık 4 bin sporcunun kente gelmesi beklenirken ilk turnuva U18 Futbol Türkiye Şampiyonası müsabakalarıyla başladı.

25-28 Nisan’da yapılan turnuvanın hemen ardından, 26-28 Nisan tarihleri arasında Okul Sporları Küçükler Futbol Grup Müsabakaları,  29-30 Nisan tarihlerinde Geleneksel Türk Okçuluk Okul Sporları Grup Küçükler, Yıldızlar, Gençler (A-B) Kız-Erkek müsabakaları gerçekleştirilecek.

Basketbol Okul Sporları Küçükler Kız-Erkek Yarı Final müsabakaları 1-4 Mayıs tarihlerinde, Muay Thai Okul Sporları Gençler (A-B) Kız-Erkek Türkiye Finali 7-11 Mayıs tarihlerinde, Yıldız Erkekler Hentbol Federasyon Faaliyeti Yarı Final Müsabakaları 15-19 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

Tüm bu etkinliklere 4 bine yakın sporcunun katılması beklenirken Gümüşhane bu tarihlerde spor şöleni yaşayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.