Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gümüşhane'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yılı Programı Hazırlıkları Tamamlandı

Gümüşhane 05.02.2024 - 11:15, Güncelleme: 05.02.2024 - 21:49 33853+ kez okundu.
 

Gümüşhane'nin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yılı Programı Hazırlıkları Tamamlandı

Kocaeli Güdef, Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek program için Gümüşhane'de yoğun bir hafta geçirdi.
 Program kapsamında Vali, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, il müdürleri, Gümüşhane Spor Başkanı, GTSO Başkanı ve basın mensupları ziyaret edildi. Ziyaretlerde program detayları paylaşıldı ve Gümüşhane'nin her kesiminden katılım için destek istendi.   Programda, çeşitli etkinliklerin yanı sıra Gümüşhane Spor'un Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel hazırladığı formanın çekilişi de yer alacak. Program 11 Şubat Pazar günü 19:00 ile 21:00 arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşecek.   Program  akışı şu şekilde: Açılış Konuşması Gümüşhane'nin kurtuluşu ile ilgili sunum Gümüşhane’nin Kurtuluşu Tiyatrosu Gümüşhane Spor formasının çekilişi Kocaeli Güdef, Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü programına gösterilen ilgiden dolayı tüm Gümüşhanelilere teşekkür etti. Programın Gümüşhane'ye yakışır bir şekilde kutlanması için tüm imkanlarını seferber edeceğini de sözlerine ekledi. Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü programına tüm Gümüşhaneliler davetlidir.
Kocaeli Güdef, Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek program için Gümüşhane'de yoğun bir hafta geçirdi.

 Program kapsamında Vali, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları, il müdürleri, Gümüşhane Spor Başkanı, GTSO Başkanı ve basın mensupları ziyaret edildi. Ziyaretlerde program detayları paylaşıldı ve Gümüşhane'nin her kesiminden katılım için destek istendi.

 

Programda, çeşitli etkinliklerin yanı sıra Gümüşhane Spor'un Cumhuriyetimizin 100. Yılına özel hazırladığı formanın çekilişi de yer alacak.

Program 11 Şubat Pazar günü 19:00 ile 21:00 arasında Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

 

Program  akışı şu şekilde:

Açılış Konuşması

Gümüşhane'nin kurtuluşu ile ilgili sunum

Gümüşhane’nin Kurtuluşu Tiyatrosu

Gümüşhane Spor formasının çekilişi

Kocaeli Güdef, Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü programına gösterilen ilgiden dolayı tüm Gümüşhanelilere teşekkür etti. Programın Gümüşhane'ye yakışır bir şekilde kutlanması için tüm imkanlarını seferber edeceğini de sözlerine ekledi.

Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü programına tüm Gümüşhaneliler davetlidir.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.