Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Tüysüz İstifa mı ediyor

Kelkit 09.03.2023 - 22:10, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2974+ kez okundu.
 

Başkan Tüysüz İstifa mı ediyor

AK Parti Kulislerini Hareketlendiren İddia, Gözleri Aday Adaylarına Çevirdi
AK Parti Kulislerini Hareketlendiren İddia, Gözleri Aday Adaylarına Çevirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde parti grubunda yaptığı açıklama ve siyasi kulislerdeki iddialar gözleri milletvekili aday adaylarına çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde parti grubunda yaptığı  açıklamalar kulisleri hareketlendirdi. AK Parti’de geçtiğimiz aylarda görevlerinden istifa eden  Gümüşhane il başkanı Celalettin Köse'nin ardından Gümüşhane'nin en büyük ilçesiden Aday çıkıp çıkmaması kamuoyunda konuşulmaya başlandı. Siyasi  Kulislere düşen son bir iddiaya göre Ak Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz'ün İlçe başkanlığı görevinden istifa edip Gümüşhane Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacağı konuşuluyor. Ak Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz'ün ise Genel Merkezle iştişare içinde olduğu Genel Başkan Yatdımcısı Numan Kurtulmuş ile sıkı bir temasa geçtiği yine kulislerde konuşulanlar arasında kamuoyunda gündeme geliyor
AK Parti Kulislerini Hareketlendiren İddia, Gözleri Aday Adaylarına Çevirdi

AK Parti Kulislerini Hareketlendiren İddia, Gözleri Aday Adaylarına Çevirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde parti grubunda yaptığı açıklama ve siyasi kulislerdeki iddialar gözleri milletvekili aday adaylarına çevrildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde parti grubunda yaptığı  açıklamalar kulisleri hareketlendirdi. AK Parti’de geçtiğimiz aylarda görevlerinden istifa eden  Gümüşhane il başkanı Celalettin Köse'nin ardından Gümüşhane'nin en büyük ilçesiden Aday çıkıp çıkmaması kamuoyunda konuşulmaya başlandı.

Siyasi  Kulislere düşen son bir iddiaya göre Ak Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz'ün İlçe başkanlığı görevinden istifa edip Gümüşhane Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapacağı konuşuluyor.

Ak Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz'ün ise Genel Merkezle iştişare içinde olduğu Genel Başkan Yatdımcısı Numan Kurtulmuş ile sıkı bir temasa geçtiği yine kulislerde konuşulanlar arasında kamuoyunda gündeme geliyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.