Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tur otobüsünde 58 litre bandrolsüz içki

Gümüşhane 16.08.2023 - 14:06, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3284+ kez okundu.
 

Tur otobüsünde 58 litre bandrolsüz içki

Gümüşhane’de yol kontrol noktasında yapılan aramada tur otobüsünde ele geçirilen 58 litre bandrolsüz içkiye el konuldu.
Alınan bilgiye göre İkisu Yol Kontrol Noktasında KOM Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma ekipleri tarafından Trabzon’dan Gümüşhane istikametine ilerleyen bir tur otobüsünde adli arama yapıldı.   Yapılan aramada aracın bagaj bölümünde bandrolsüz ve faturasız 58 litre içki (viski) ele geçirilirken konuyla ilgili adli tahkikata başlandı.  
Gümüşhane’de yol kontrol noktasında yapılan aramada tur otobüsünde ele geçirilen 58 litre bandrolsüz içkiye el konuldu.

Alınan bilgiye göre İkisu Yol Kontrol Noktasında KOM Şube Müdürlüğü ve Merkez İlçe Jandarma ekipleri tarafından Trabzon’dan Gümüşhane istikametine ilerleyen bir tur otobüsünde adli arama yapıldı.

 

Yapılan aramada aracın bagaj bölümünde bandrolsüz ve faturasız 58 litre içki (viski) ele geçirilirken konuyla ilgili adli tahkikata başlandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.