Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Merkez İlçe’de Bayrak Değişimi

Gümüşhane 24.08.2023 - 10:57, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3195+ kez okundu.
 

CHP Merkez İlçe’de Bayrak Değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Olağan Kongresinde Süleyman Çiftçi başkanlığa seçildi.
CHP İl Binasında gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığını Habil Palancı yaptı. kongreye tek liste halinde gidildi. Tek listeli kongrede aday olan Süleyman Çiftçi ilçe başkanlığına seçildi.   Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede siyasi, konuşmalar, faaliyet ve denetim raporlarının ardından seçimlere geçildi.   Çiftçi’nin yönetiminde Mehmet Öz, İshak Reha Aksoy, Tuncay Bozalan, Mustafa Cebeci, Hamide Çiftçi, Filiz Er, Mehmet Kadir Tutar, Şükrü Kökmen, Berkay Öktem, Yaşar Tarhan, Rukiye Tungul, Nezahat Köse, Gökdeniz Er ve Hüseyin Kaya yer aldı. Kongreye CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Kadın Kolları Başkanı Belgin Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Emre Er, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Olağan Kongresinde Süleyman Çiftçi başkanlığa seçildi.

CHP İl Binasında gerçekleştirilen kongrenin Divan Başkanlığını Habil Palancı yaptı. kongreye tek liste halinde gidildi. Tek listeli kongrede aday olan Süleyman Çiftçi ilçe başkanlığına seçildi.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede siyasi, konuşmalar, faaliyet ve denetim raporlarının ardından seçimlere geçildi.

 

Çiftçi’nin yönetiminde Mehmet Öz, İshak Reha Aksoy, Tuncay Bozalan, Mustafa Cebeci, Hamide Çiftçi, Filiz Er, Mehmet Kadir Tutar, Şükrü Kökmen, Berkay Öktem, Yaşar Tarhan, Rukiye Tungul, Nezahat Köse, Gökdeniz Er ve Hüseyin Kaya yer aldı.

Kongreye CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Kadın Kolları Başkanı Belgin Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Emre Er, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.